Home Sweet Home!



Äntligen börjar det bli färdigt i rummet, nu är det bara en matta som fattas också funderar jag ev. på en ny tavla och flytta iväg mina med guldram till ett annat ställe. Jag ska iof inte klaga för jag trivs riktigt bra som det är redan nu och jag sitter förbannat skönt i fotöljen. Det syns inte så bra på bilden men fotöljen har samma mönster som fotpallarna på vissa ställen.



Lampan här nedanför hamnade i mina händer idag och ville inte släppa taget, tur var väl det eftersom de passar riktigt bra i fönstret och skenet de ger är mysigt. Det lustiga är att jag har helt missat dessa lampor när jag har varit inne i affären men idag när jag gick och pekade ut mattan åt K så fångade min blick lampan och sen kunde jag inte glömma den, detta resulterade i att när jag gick tillbaka med "kärran" (som vi fick låna till att skjutsa hem fotöljen) bestämde mig för att de skulle med mig hem, ångrar jag mig? Absolut inte.



Dagens sista bild, passade på att fota när jag satt i mitt lilla hörn, skenet från lamporna ser inte nådigt ut när man fotar utan blixt, synd att jag inte kan fånga det så som jag ser det här, det är så mysigt och inbjudande, jag lovar. Just nu pågår en konflikt inom mig, ska jag ge mig ut och gå en till gång? Var ute och gick i 1h10 min tidigare eller ska jag sätta mig i fotöljen och titta på en film? Just nu lutar det åt en till promenad och sen titta på en film, varför välja när man kan göra båda sakerna? Nåjå, lika bra att göra något innan jag fastnar här och skriver en massa crap.



Vi ses när vi ses (antar jag).


Kommentarer
Postat av: Carro

Det blev kanonmysigt tycker jag! ^^ bordslamporna var verkligen jättefina, antar att de är av god kvalité och då lär dem ju hålla bra många år innan man behöver byta ut dem. =)



Kram!

2010-08-27 @ 23:57:33
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vilken härlig fåtölj! Vart har ni hittat den? Perfekt för att krypa upp i och läsa :D



Kram Carro

2010-08-29 @ 10:44:11
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0