God Jul Sötnosar!


Det känns ganska naket att blogga när jag inte har tillgång till alla bilder jag tagit med kameran, därför tog jag en ack så dålig bild med mobilen (stod o darrade som en toka så skärpan suger) och drog den till fejjan så att ni får nåt att titta på :) Ja, jag vet att jag kan vara allt bra snäll ibland :)

Dagen igår gick i ett rasande tempo, jag vaknade före f*n och gick ut med vovven o käkade frukost. Efter det hann jag och mamma ner på stan och handlade lite inför Julen, vi hämtade smörgåstårtor och en vanlig tårta och handlade lite garn för hon har gett sig tusan på att jag ska lära mig att sticka! Vi tog även en tur till gravarna som var så översnöade att jag var dyngblöt när vi kom därifrån.. väl hemma gjorde vi lunch och jag somnade en stund på soffan när K och pappa såg på Tv. Vid 16 kom en massa släktingar på besök och åt middag / fikade, de passde på att sjunga för mig och jag ville som alltid sjunka ner genom golvet, jag har alltid känt mig obekväm när folk sjunger till mig när det kommer till födelsedagar. Iaf så var kvällen mysig och jag lyckades inte somna förrän vid 1.00.

Idag vaknade jag tidigt igen och har hunnit käka lunch, svarat på alla gratulationer på facebook och på mobilen, det är ganska intressant dock när det kommer till sms, 90% skriver bara God Jul och sen någon timme senare eller imorgon så kommer de komma på att jag faktiskt fyller år idag, även om det inte är förrän 15.32! ;) Nu är den stora planen att äta lite lunch (smörgåstårta) och sen blir det en sista ångbastu/dusch innan jag dingar 30 senare idag.

Planen inför eftermiddagen är att hoppa in i klänningen jag fick av min mor och sen dra till syster, tänkte se på Kalle Anka hemma hos henne med hennes ungar (om de ser på det) och sen ska jag bara njuta av att fira jul med släkten för första gången på säkert 4år.

God Jul på Er alla där ute, ta hand om varandra, kram. / Anna

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

God jul och god fortsättning. Grattis och Gott nytt år! ;) Allt på en gång! ;)

Kramis C

2010-12-27 @ 20:45:04
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0