17/12 - 2010



Äntligen har jag hittat en av mina favorit tröjor och fått den tvättad, den ska få komma med mig upp till Kalix. Hmm, vad var det mer jag hade skrivit, när jag var klar så lyckades jag stänga ner fönstret och självklart hade inget av det sparats :S Iaf, vi har bestämt oss för att mest troligt åka upp till Kalix redan på Tisdag, det trodde ni inte ;)

Idag sitter jag med mina "snygga" turkosa byxor, det är bara att passa på att klä sig lite som man känner för innan man åker iväg och får se "ordentlig" ut under en längre tid. Jag har varit duktig och har nästan packat ner alla kläder jag ska ha med mig och konstaterade då att jag inte har speciellt mycket kvar i garderoben så antingen innebär det att jag är alldeles för bra på att packa och tar med mig för mycket eller så har jag helt enkelt fruktansvärt lite kläder. Jag tror på det andra alternativet!

Senare idag ska jag och K ta och städa lägenheten inför avresan, jag har börjat lite men orkar verkligen inte ta tag i det, det finns fan inget tråkigare än att städa i köket och dammsuga *ryser*. K lät dock väldigt optimistisk inför att städa och sa: "Jag sprättar bara en öl, drar igång spotify och sen skiner lägenheten", om detta blir verklighet återstår att se.



Jag börjar bli less på alla tabletter just nu, speciellt c-vitamin boosten och calium-mag grejen, de är så stora trots att jag delar dem på mitten, jag vet inte hur många gånger de jävlarna har fastnat halvvägs så det känns som att jag ska dö. Det blir nog till att kolla upp om de inte finns i mindre format för jag kan verkligen inte svälja så stora tabletter, eller stora o stora de är grova.

Nåjå, nu ska jag söka upp en varmare tröja och förbereda mig inför dagen!

Kommentarer
Postat av: Nadja

Vad skoj. =) Vad tyckte du om det? =) kram

2010-12-18 @ 10:17:14
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0