Lördagen i bilder


Idag bestämde vi oss för att gå och spela biljard igen. Dl, Anna, J och P kom till oss just innan 18.30. När karlarna äntligen var färdiga (vete tusan varför allt ska ta sån tid) så drog vi iväg till Prisma för att käka middag. Jag lyxade till det med vitlöksbröd och sen en flä skplanka *nom nom*. Middagen smakade som alltid super och efter det gick vi till våning 2 för att lira lite biljard . Denna gången kom jag ihåg att ta med mig kameran så jag lyckades inte bara ta bilder utan jag vann över K tv å gånger också! Det var roligt att se hans min när jag lyckades skjuta ner omöjliga bollar (fråga mig inte hur det gick till) och sen när jag vann började han mumla om att han minsann druckit två öl!

K vid biljardbordet, lekte lite i ett program som jag fick av honom.
Roligt att bara ha ljus på hans hand och kulorna.

Vi spelade biljard i lite mer än en timme. Jag ser hela tiden min progress, jag blir bättre och bättre.. snart mina vänner kommer jag dominera i biljardhallen *fnissar*. Innan vi gick passade jag på att ta lite mer kort. Det som kommer här fotade jag när vi öppnade fönstret för att få lite friskluft inne i rummet. Snö är fint att se på men jag kommer inte gråta när den försvinner.



Det är lite tråkigt att bilderna blir så små här! Detta är en av bilderna (den nedanför texten) som togs under kvällen, jag verkligen diggar den - Welcome to Narnia är allt jag tänker på när jag ser den. Just nu har jag den som bakgrund på datorn. Iaf tillbaka till kvällen, efter biljarden svirade vi in på Hemköp för att handla lite gott, fyndade bland annat en julmust för 5kr (klå det) och sen gick vi hem till oss. Vi hann med att se den sista låten från Melodifestivalen och sen såg vi reprisen och vilka som gick vidare, tack och lov att den där Singel låten inte kom någonstans. Efter Melodifestivalen slogs vårat Nintendo Wii igång och alkoholen hittade oss. Jag var duktig och smuttade bara på en Smirnoff Ice eftersom jag fastnade i telefonen med gumman, det är svårt att avsluta samtal med människor som man har en så lång historia med. Hela kvällen har mina tankar snurrat runt vad killen som däckade och snarkade så jävulskt under PDOL, som sedan fick vatten i munnen och puttade upp dörren så jag och Ärle flög ner från bron (vi som sov så gott i en sovsäck där tillsammans). Jag har hans namn på läpparna men det kommer inte ut! Det är något på B, jösses....


Men men, jag må ha varit i telefonen men det lät som att alla hade trevligt ändå när de spelade lite av varje.
I samma veva som jag var klar med telefonen gick J och P hem, sen såg jag Dl och K spela Nintendo Wii.. det tog inte många sekunder innan jag konstaterade att K var alldeles för full för han halvlåg i soffan och sköt som ett miffo. Dl och Anna gick hem och vi passade på att prata om att hitta på något nästa helg också innan de gick, K gick in på badrummet och nu ligger han där och sover på golvet med en kudde under huvudet, som den snälla sambon jag är så har jag självklart ett gäng bilder på honom  där han ligger och ser ut som "hej kom och hjälp mig men ingen kom".


En av blommorna jag fick av Anna, visst är den söt?

För att avsluta detta bloggande för kvällen så måste jag bara säga:
Tack för en trevlig kväll alla, både de i stan och du också gumman. Jag hade riktigt trevligt och jag ser fram emot framtiden då det kommer komma mer kvällar / träffar med er alla. Kanske måste inhandla en ny vattenpipa för gamla tiders skull :P

Trevlig kväll / natt på er alla, nu ska jag minsann krypa ner i sängen och njuta av tystnaden eftersom herr K inte kommer hitta till sovrummet än på någon timme.




Kommentarer
Postat av: [FOTOBLOGG] Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Ja, visst är det skoj med bowling! (även om man kanske inte är superbra på det. Haha).

Men du har ju spelat biljard - det är också skoj tycker jag! :)



Varför gör man inte sånt oftare? Det gör inte jag ofta i alla fall :)



Trevlig söndag :D

2010-02-07 @ 07:45:11
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Nilla

Tack själv för en trevlig helg men fy i rena rama helvetet vad jag är slut i kroppen med lite för mycket värk efter allt wii spelande som blev. Värst var nog den förbannade fäktningsspelandet som jag är iof stolt över att jag spöa skiten ur alla på men ja tyvärr har jag ju sviter efter den idag och kan knappt röra mig och äter värktabletter som godis. Annars var det kul :p



Jo sen det där med bilderna här så kan du ju ta större storlek på dom innan du lägger till dom men man får ändå förminska dom om du väljer att visa stora bilder. Annars ta såna små bilder men lägg en mindre klickbar bild under med stora storleken så kan man se större format :)

2010-02-07 @ 15:12:28
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0