Cold as ice..



Jag fryser så förbaskat mycket idag (igen). Trodde nästan att det höll på att bli bättre när jag en hel dag inte alls frös någonstans, ack vilken illusion jag levde i då. Vem vet, kanske är jag på väg att bli förkyld... bättre nu än i Feb/Mars iaf.

Veckan som kommer är ganska tom i min kalender. Jag har inget jobb inbokat, E kommer inte hit under helgen. Vad ska man då göra?! Jo, jag ska spendera veckan i ett riktigt ego-tecken, läsa hur mycket jag vill, försöka få ordning på min sömn som är "lite" ojämn. Det finns lite serier som jag vill hinna ikapp med och The Vampire Diaries kommer snart ut igen *yay*.

Jag hoppas på fint väder och värme. Jag vill ut och fota allt det vackra (när det fortfarande är vitt), jag ska "fota" hela världen lilla mamma. Att ta kort är ett bra sätt att distrahera mig på, då tänker jag inte så fruktansvärt mycket. Idag när posten kom och jag hörde den ramla in genom dörren så fick jag genast en klump i magen och ville inte alls gå och se vad som kommit. När jag såg ett brev från landstinget ville jag bara kräkas, som tur var så var det bara från folktandvården. De vill ha dit mig i Mars men jag tänker minsann skriva till dom och avboka den tiden - ja, jag är fortfarande förbannad att jag inte fick komma dit i AUG som hon sa att hon skulle ordna en tid till när jag var där gången innan i Okt / Nov 2008. Kan hon inte hålla sina löften och ger mig en tid 7 månader senare så kan hon ta sig i brasan och jag skaffar helt enkelt en privat tandläkare ist.

Idag tog jag fingrarna ur röven och tog bort den sista ljusstaken från fönstret i sovrummet. Den har gett ett sånt behagligt sken under en lång tid nu, jag behöver nog en lampa där med ett sånt mjukt sken, ska hålla ögonen öppna. På tal om lampor så har jag och K kommit överens om att vi ska titta på nya till vardagsrummet, vi har bara inte kommit på vad vi vill ha där än.

Slut på svamlet och dags för lite nöje, vi ses och hörs.

Ps. Såg en bloggare som använt sig av liknande design som mig (nyss fått den) och fnissade lite. Att folk inte kan göra sina egna lite mer annorlunda än ta det som finns redan. Ds.


Kommentarer
Postat av: Linda

Kollade in den bloggen, och kan inte annat än hålla med dig. Men Anna...du har alltid haft bra smak så, ta det som en komplimang ;) <3

2010-01-18 @ 21:04:23
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Nilla

Många småbruttor som gör så där tyvärr. Det är därför man ska göra helt annorlunda designer som ingen kan kopiera rakt av. Visst bakgrunder och skit kommer man aldrig ifrån att man kan ta. Men allt annat man gör om i bloggen som dom inte kan är det bästa sättet.

2010-01-19 @ 07:33:36
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0