In the middle of the night



Jag borde verkligen sova men jag skulle "bara" ta en bild innan jag skulle gå till sängen. En bild blev flera och sen var jag självklart tvungen att dra in dem på datorn. Det måste verkligen bli varmare ute så jag får gå ut och fota, jag längtar ihjäl mig efter att få prova lite olika funktioner. Jag ska även börja ett macro objektiv, jag verkligen älskar sådana bilder :)




Fröken L lyckas som alltid fångas av kameran, eftersom hon verkligen inte gillar blixten så var det bara att stänga av den och använda sig av den usla belysningen som vi har i vardagsrummet när jag inte orkar tända varken fönsterlamporna eller golvlampan. Nu måste jag bara lära mig att bli lite snabbare för hon är inte den som håller sig helt stilla utan hon vrider och vänder på sig stup i kvarten.

Jag och K var ut och käkade middag idag, tyvärr var det inte öppet dit vi ville gå så det blev en kebabrulle istället med fetaost i *nom nom*. Det var relativt skönt ute och inte allt för mycket folk och de på pizzerian var väldigt trevliga och pratglada idag. Efter middagen fick jag världens matkoma och gick och somnade som en stock i nästan 1,5h, inte undra på att jag fortfarande är vaken.

Ajajdå, borde gå och lägga mig nu, har lovat bort mig imorgon kl 14.00. Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig Lördag också ses vi helt enkelt när vi ses.

Kommentarer
Postat av: JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG

Gillar du nya kameran? :) Det är så skoj med nya saker och att prova dem :)

2010-01-12 @ 18:54:36
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0