21/7 - 2010



Idag blir det jobb igen, ska börja röra mig dit vid 14.30 efter att jag handlat till min middag/lunch på jobbet, ska shoppa lite färskpotatis, nom nom. Det känns riktigt konstigt att jobba ett så långt pass som jag ska köra mitt i veckan men det är bara att köra på och se ljuset i tunneln för under helgen är jag ledig! :D

Igår var jag och simmade med J och P, vi fick oss den vanliga rundan (nästan iaf) så det känns skönt, sen innan jag skulle sova gick jag med K och Mirre ut på en promenad, vad har hänt med mig? ;) Jag fick även en riktigt glad nyhet igår, jag kommer få träffa sötnosen under helgen mest troligt, hur underbart är inte det? Det är så uppfriskande att se fram emot att träffa en människa som känner en så väl, som inte misstolkar en titt som tätt och som verkligen vågar vara ärlig och konfrontera en om det är några frågetecken. Jag har saknat dig så otroligt mycket gumman och om jag kunde skulle jag vrida fram tiden så vi träffas nu på direkten!

På Lördag blir det också trevligheter, vi ska dra iväg på en tur med H och E och sen på kvällen blir det utgång, då får man titta vad som händer på stan och kanske en sväng på Bittens? :o Förhoppningsvis hinner jag med att motionera lite också innan ledigheten är slut, så summan är att det kommer bli en riktigt BRA helg, ingenting kan göra mig nere just nu känns det som.

Nu säger min mage att jag verkligen borde äta någonting så jag ska ta fram lite blåbärssoppa och sen ska jag ta det riktigt lugnt innan jag ska arbeta.

Ha en fin dag alla och tänk på att:
ärligheten varar längst.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0