24/7 - 2010


"Mamma, varför tycker inte din släkt om mig?
" att en 9årig flicka ska behöva säga något sådant krossar mitt hjärta och gör mig illamående, jag hade inte tänkt publicera detta på min blogg innan utan hade det bara på min privata men nu åker det ut här ist, who gives a fuck?

"Som ni märker kära Brudpar kunde XXX inte komma.
Vår familj har inte valt men vi var tydligen för många?
Argumentet som vi fick det håller inte långt,
och att tänka som ni gör är inskränkt och trångt.
Det kommer en dag då det knackar på er dörr.
Livet förändras och blir inte som förr.
Det är så det blir för er, Kära brudpar arma.
För gästen när ni öppnar säger - Hej, jag heter karma!"

Ni förtjänar inget annat och jag skäms över att vara släkt med er, jag är riktigt ledsen att min syster är för snäll och skriver inte detta på kortet som hon ska skicka till er, jag hade gjort det utan att fundera en sekund. Men som sagt, KARMA BABY! När jag kommer upp kommer ni inte kunna missa vad jag tycker, för mig finns ni inte något mer, ni är bara som små irriterande myggjävlar som vill komma och suga blod från en. Och DU farmor, som jag alltid dyrkat så länge jag kan komma ihåg, att du säger iskallt till min syster när hon sitter och gråter över hela situationen som din satmara till dotter startat: "Man måste ställa upp för släkten..", det trodde jag inte om dig och du har sjunkit så djupt i mina ögon att jag inte ens vet om jag vill se dig, jag är inte så bra på att spela en roll att jag kommer kunna lura dig att jag inte är förbannad på dig..... Det är tur att jag inte ska norrut på bra många månader för skulle jag åka nu skulle helvetet bryta loss.

Jag är även riktigt besviken att det blev som det blev, det som hållit mig igång under alla mina 55h på jobbet visade sig falla platt på marken. Jag ska inte ljuga och säga att det inte gör mig någonting och att det alltid kommer fler tillfällen, jag är riktigt riktigt besviken. Det är allt jag kommer säga om det.

Kl 18 åker vi iväg med Ådalen 3 med H, E, J, P och P's Pappa, det ska bli riktigt trevligt och sen ut på Skeppet där jag ska prova en Strawberry Daiquiri, har länge funderat på att prova en sådan och nu kommer det ske. Men men, ska väcka K nu och sen gå ut på Marknaden, har en väska och en sjal som jag vill köpa sen finns det nog annat också.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0