10/6 - 2010




Tiden går verkligen fort, känns som att det var nyss jag och K gick till J's grav och fotade en massa efter vägen. Idag när vi var ute med Mirre under lunchen så var det så grönt och fint ute, det kliade i fingrarna efter att få fota lite bilder. Jag önskar att jag kunde ta mig ut till Smitingen och ta lite kort där ute, fota havet och bara njuta av luften. Var sak har sin tid men innan sommaren är slut ska jag ta mig dit och fota, kosta vad det kosta vill!

Idag vaknade jag av den underbara smärtan i magen som innebär att det är den roliga veckan. K fnissade lite och sa: "Inte undra på att du varit så bitchig de sista dagarna", jag fick verkligen tygla mig själv för att inte fräsa tillbaka.

Igår ringde de till mig från detta roliga nummer: 0680-775100, en kille som först var riktigt trevlig ville prata med mig om det "röda" brevet man får. Jag sa lugnt och trevligt att jag verkligen inte är intresserad av det. Killen skiter i vad jag säger och fortsätter och prata och prata och jag säger igen: "Jag är inte intresserad av det och jag har andra saker jag måste göra", killen fortsätter och pratar och jag blir less men säger ändå snällt: "Du får ursäkta mig men jag är som sagt inte intresserad och nu måste jag gå" till svar får jag: "Jävla Kärring" innan han slänger på luren i örat på mig. Företag som vill försöka ringa och sälja något borde verkligen ha bättre koll på sin personal, K skulle kolla upp om han kunde prata med den som ringdes chef och säga till, hoppas verkligen att han lyckas med det. Jag blir så förbannad när de ringer och ska ta upp min tid och jag är ALLTID trevlig när jag säger nej också säger de sådana saker till er. Så, till dig (Christian) som ringde till mig, jag hoppas att du förlorar ditt jobb för du är en jävla IDIOT.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en bok
och glömma bort att jag har ont i magen.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0