13/6 - 2010





Det var ett tag sedan det såg ut så här på Mellanholmen. Ibland saknar jag snön och kylan, det finns inget skönare än att sova när det är kallt och mörkt utomhus, nu är det bara varmt / fuktigt och ljust!

Natten har varit hemsk, såren vid naveln har bråkat, det har stramat och svidit och jävlats hela förbannade natten. Idag kommer K's mamma för att ta bort stygnen, jag är riktigt förbannad på hela världen idag. Hur svårt kan det vara att ha koll på vad man gör på sjukhuset och sen ta reda på fakta innan man ljuger? Jag har gått med de här förbaskade stygnen i 5 jävla veckor! Men hon sa att de kommer försvinna av sig själv och att det kan ta lång tid, men att det ska ta så pass mycket tid att de hinner växa fast i såret / ärret, aldrig. Idag kommer jag förmodligen skrika och förbanna sjukhuset i Sundsvall när I-M får dra ut tråden ur såren, jag gruvar mig som få och vill bara springa och aldrig sluta.

Jag som har tänkt hela tiden att jag ska börja simma igen när badhuset öppnar, sen får jag höra att det inte kommer vara klart förrän 2011 och inte i början av året! Helvete, vad ska jag göra då? Jag hatar att promenera, finns inget värre (om jag inte har kameran med mig då funkar det) och gå på gym... hmmmm... inte riktigt min kopp té. Att åka till Timrå 3ggr i veckan för att simma skulle bli lite väl dyrt också skulle det ta allt för mycket tid att komma dit bussar. Jag får helt enkelt vara glad att det trots allt är sommar och då kan jag simma utomhus (om / när såren har läkt).


Igår kom Dl och A förbi och hälsade på. Vi kikade på en film och sen gick vi ut på Skeppet. K och A drack lite alkohol, jag höll mig till isvatten *mums*. Det var riktigt mysigt att sitta där, tyvärr var det också lite kyligt så jag ångrade att jag inte tog på mig en varmare tröja innan vi gick ut. När jag satt där så kom jag genast att tänka på Ådalen och att man kan åka en båttur så under sommaren blir det absolut en tur med den båten.

Dags att lägga sig i soffan, det gör ont när jag sitter för länge.
Ta hand om Er och varandra. ♥

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0