6/6 - 2010



Då sitter man här igen, jag vet inte vad det är med mig när det kommer till bloggande, det känns som att någon har stulit mina ord. Det är lätt att tänka att man ska gå och skriva lite men att verkligen komma dit är en annan sak. Men men, mina vänner vet ju ändå hur det går eftersom vi pratar i telefon, vilken tur att de finns! :)

Här hemma är allt bra, det har hänt en superkul sak men det är inget jag kan dela med mig av till någon av er, men det räcker med att glädjen har intagit huset! :) Igår var vi och tittade på en soffa, jag föll pladask och håller nu på att övertala K att det är en riktigt bra idé att köpa den! Jag tyckte att vi skulle dela på priset och sen så fick jag påminna honom att jag faktiskt fyller 30 om några månader, fungerade det bra? Nej, att försöka övertala K till att köpa någonting är ungefär som att försöka få en peng från Joakim Von Anka! Men men, denna "striden" är inte över för den där soffan skulle passa utmärkt här hemma. Just det, den har en snygg fotölj till sig också med fotpall som man kan köpa, tyvärr kostade fotöljen bra mycket pengar men det kan man ju spara till efteråt..

Marknaden är i Härnösand, vi var och tittade och jag blev helt slut av att se alla jävla barnvagnar, visst jag har egentligen inte något emot dem men när de parkerar mitt i smeten och står och pratar med en annan som har barnvagn så ingen kommer någonstans och inte har vett att flytta sig så blir jag riktigt irriterad. Om man nu absolut måste stanna och prata så kan man flytta kroppen så att man inte står mitt i smeten, men NEJ NEJ, Härnösandsborna står som jävla idioter mitt i och skiter i att de förstör för alla andra som VILL hinna se lite av markanden innan de kräks på alla idioter. Jag shoppade loss lite detta år, självklart blev det 10 strumpor för 100kr och sen grät jag lite inombords när jag såg att ett annat ställe hade 14 för samma pris och snyggare strumpor! Utöver strumporna blev det en väska som jag kan ta med till jobbet, en snygg skål med en drake och en drakklocka till K... glömde nästan att jag köpte ett nytt band till min jobbnyckel eftersom mitt andra gått sönder. K shoppade kryddor som en tok så nu har vi en himla massa "Hackes kryddor" och självklart "Bisses marinadgarlic".
Hackes - Tomat, paprika, lök, vitlök, basilika, persilja och flingsalt Passar till pasta, köttfärssås, sallad, omelett, kryddsmör och fisk

Hackes syrliga - Lättsaltad citronpeppar med mycket smak av citron. Passar till fisk, kyckling, fläskkött, sallad. Prova också istället för salt i potatiskoket.

Efter marknaden gick K och åt på Donken och jag åt en halv glass :) Väl hemma började vi planera inför kvällen, hade pratat med lite vänner om att komma förbi sen ett bra tag tillbaka men alla kunde inte komma. Men jag hade riktigt roligt med de som kunde så tack till J, P, H och E för en riktigt trevlig kväll. Jag har inte träffat någon av dem sen operationen så det var riktigt roligt. Vi hann sitta och prata på en himla massa och sen blev det en film som avslut på en riktigt bra dag för mig.

Idag ska vi ev. gå ut på någon uteservering (om det är öppet) och jag ska slappa lite i soffan under dagen. Det känns i kroppen att jag har varit igång under helgen (på ett bra sätt). Nåjå, dags att ta min medicin, hämta lite vatten och sen ska jag titta på ett avsnitt i en serie som jag är fast i just nu.

Puss på er sötnosar ♥

Kommentarer
Postat av: Anna

Tråkigt att vi inte kunde komma. Men kul att det vart en lyckad kväll för er andra :)Vi får ta en film en annan gång.



Kram!

2010-06-06 @ 20:07:20
Postat av: ulrika

hej! vill ge dig lite uppmuntran...:)jag har nu varit opad i 6 månader,gått ner 40 kg mår som en prinsessa!det kommer att gå jättebra för dig! Ge dig själv tid, det är en stor op och omställning i livet. jag har aldrig mått bättre, är inte sjuk längre och de sägs att det strålar om en...ja det är nog så, för jag har fått livet tillbaka!!! Mvh Ulrika

2010-06-16 @ 18:19:00

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0