Lördagen i bilder...



En gång i tiden hade vi en riktigt cool dörrskylt, den var både snygg och dyr. Tyvärr hade vi studenter till grannar som gillade att ha fest... en morgon när jag vaknade var den stulen och ingen ville "kännas vid" att de släppt in folk som stulit den under deras fest. Denna hittade jag förra sommaren, den var inte lika snygg men den funkar bra ändå.



Jag och Mirre var ute på en promenad under Lördagen tillsammans med kameran, det är fruktansvärt svårt att försöka ta en bild på en hund som inte vill stå still eller ens titta på en när han är ute och går.. Efter många om och men fick jag en bild på honom, att hans koppel kom med också på bilden är bara en bonus ;)

 


Jag och Mirre tycker om att gå på Mellanholmen, jag för att det inte är så mycket folk som går där, han för att det finns en himla massa träd att sniffa och kissa på. Jag vet inte hur många kort jag försökte ta och precis när jag skulle trycka av så såg han något och började dra i kopplet, att be honom stanna vissa dagar är som att säga till en döv att gå ut ur rummet när de står med ryggen mot dig.

 


Senare på kvällen blev det en fest som inte var sådär planerad utan den blev mer spontan så att det bestämdes kvällen innan att det skulle ske. Trots det korta varslet så lyckades vi bli 7 stycken! Jag måste säga att kvällen var en sådan kväll jag har längtat efter länge, stämningen var så avslappnad och det var massor av skratt och stoj. Det var längesen jag hade så kul, tack för att ni finns ni underbara vänner. Under festens gång blev jag uppmärksammad om att lamporna vid Tv'n såg ut som billyktor eftersom att de var så starka att man blev bländad, måste komma ihåg att köpa lite mildare glödlampor vid tillfälle. Iaf, under denna fest bestämdes det att det kommer bli en fest igen den 9:e eller 10:e April och då ska det banne mig finnas bål här *nom nom*. Ett krav är att man blir berusad eftersom detta kommer bli min sista fest på Gud vet när och det ska bli en fest att minnas.

 

Nu börjar det bli dags för att äta middag, vi ses när vi ses helt enkelt.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0