28 Mars 2010



Nu är helgen slut och jösses vad den gick fort, jag har sovit så otroligt mycket, man kan nästan tro att min kropp försöker spara energi som den kan behöva i framtiden. Tänk om man kunde göra så? Sova när man har tid och sen lagra sömnen så att man sedan kan hålla på dygnet runt utan problem. Om man skulle kunna göra det så skulle jag lätt klara mig bra många dagar utan sömn.

Jag har även kommit in i en serie-fas, jag ser på massor av avsnitt, det är Bones, Vampire Diaries, The Legend of the Seeker, Dating in the Dark, Svenska Hollywoodfruar etc. Trots att jag följer så många serier så känns det som att det tar slut så fort, jag måste lära mig att suga lite på karamellen och inte bara tugga sönder den direkt! När man talar om serier så fick jag en riktigt bra länk av en vän till mig i London som älskar serier lika mycket som mig: Tv-serier direkt på webben detta är en sida jag kan rekommendera, har inte hunnit kika runt så mycket men som jag förstår det så kan man se dem i HD-kvalité.

Idag hann jag en sväng på Dollar med Dl och Anna, köpte lite mer blommor som jag förövrigt behöver två till av *suck* och ett ljus, lite pennor och en till ljuslykta till köksbordet.. har dille på att alltid ha tre. Jag hoppas att jag kommer mig till Dollar i Kramfors vid tillfälle, fanns mycket fint där som jag vill titta på minsann. :)

Dags att titta på lite serier innan det blir sängen för mig, ha det bra alla.

Ps. Vad tycker ni om min nya bakgrund, fin eller ful? Ds.



Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0