Around the sun




Har slappat med att lägga upp en bild på blomman som jag ordnade till köksbordet
. Personligen så tycker jag att den passar riktigt bra i köket, vad tycker ni? Dessa krukor är jag också riktigt förtjust i eftersom man kan byta "motiv" på dem efter säsong (synd bara att magneterna är relativt dyra). När jag var och köpte dessa blommor stötte jag på andra blommor som jag skulle kunna se i mitt vardagsrum, de var riktigt snygga. Jag behöver dock någon som kan det där med blommor, som kan hjälpa mig att få till en söt bukett som jag kan sätta på TV-bänken också ska jag flytta blommorna jag har där till ett annat ställe (skönt med lite variation). Varför ska det vara så dyrt med blommor?

Idag har jag spenderat lite tid med Michael Connelly - Skuggspel, den håller mig just nu lika fången som Kinesen av Henning Mankell. Skuggspel är iaf den första boken jag läser med Connelly på ett bra tag och den påminner mig om hur mycket jag älskar denna författare... gissa om jag blev glad när jag upptäckte att jag hade ytterligare en bok av honom hemma som jag inte läst :)

Efter middagen tog jag mig en sväng i kylen, rensade på hyllorna och torkade av /diskade lådor. Nu ser den riktigt "ordentlig" ut och en massa saker som aldrig används är i soprummet. Varför är det så fruktansvärt tråkigt att rensa kylen? Jag borde egentligen ta och ordna frysboxen också men det ORKAR jag verkligen inte göra nu, så många måsten och så lite ork och energi. Min förkylning dingar tre veckor på torsdag, mer seglivad skit får man leta efter. Förhoppningsvis är det den sista jag har detta år så att jag kan focusera på andra saker än att hosta / tjögas / snora...

Trevlig kväll på er!


Kommentarer
Postat av: Anna

Det är bara att säga till om du vill ha hjälp att fixa blommor till bordet:) Äkta, eller plast?



Kram!

2010-03-11 @ 00:14:06
Postat av: Anna

Tyg såklart, jag lyckas alltid döda mina riktiga nu för tiden :)

2010-03-11 @ 00:19:06

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0