22/5 - 2010



Detta underbara kort fick jag av min mormor och morfar igår med posten, när jag läste vad som stod där så kändes det så rätt, det var som att något klickade till inom mig. Texten inne i kortet fick strupen att snöra sig samman och tårarna att rinna: "Till våran Anna. Vi önskar dig allt gott i livet. Krya på dig..".




Eftersom jag igår skrev om alla blommor jag har fått så måste jag ju dela med mig av bilder på dem. Denna vackra uppsättning fick jag av mina kära arbetskamrater. Jag vet att jag skrev det igår men det är sjukt hur bra det känns att få bevis på det man redan vet, att ens arbetskamrater tycker om en och tänker på en när man har en jobbig period i sitt liv. Jag vet inte riktigt hur jag ska tacka dem för det känns som att ordet tack inte är tillräckligt på hur jag känner.



D
enna vackra blomma fick jag av Dl och Anna, Anna är verkligen duktig när det kommer till att sätta ihop en bukett så ni i Härnösand, gå till Etage och låt henne göra en vacker bukett, om ni inte bor i Härnösand men har vänner där kan ni skicka blommor via affären också ;) Jag måste lägga till att blommorna jag fick från mitt jobb också kommer från Etage.



När jag trodde att det var slut med att få blommor så kom E hit igår med blommor från min andra chef och Elevhemmet som jag arbetade på tidigare. Jag blev riktigt förvånad, hade absolut inte väntat mig blommor från dem igen men glad blev jag. Detta resulterade i att jag fick "ninja" den sista vasen jag hade i lägenheten som stod i E's rum med lite konstgjorda blommor i. Jag måste verkligen önska mig / köpa fler vaser, detta går verkligen inte. Som toppen på berget ringde min mor igår och frågade om jag gått och handlat mig blommor eftersom hon hade skickat pengar till mig så jag skulle kunna köpa blommor från dem också, mitt svar var: "Nej, mamma! Jag har inte köpt blommor för jag har fått så mycket blommor från alla personer så jag gick och klippte mig istället." Mamma fnissade lite och sa att det var ju ett bra val om jag nu hade sååå mycket blommor hemma som jag säger att jag har.

På tal om klippning, damen som skulle klippa mitt hår igår efter dessa instruktioner: "Jag vill ha kvar längden så gått det går på håret, uppklippt, uttunnat och sluttande framåt", det gick inte sååå bra. För det första har jag aldrig varit med om att få mitt hår klippt på inte ens 15 minuter och sen så gick mitt hår från att vara nedanför bh-bandet till att nästan inte ens nå till axlarna, vad gick fel? Det blev inte bara kortare men eftersom hon inte tänkte på att mitt hår absolut inte är rakt så är det bara längre framtill om jag håller mitt hår utplattat (vilket jag ytterst sällan gör) så hon borde ha låtit mig ha ännu mer längd kvar fram. Jag hade kunnat förstå att hon kapade så mycket om det var så att mitt hår var riktigt slitet och inte hade blivit klippt på 2000år, men jag tog ju bort 7cm för inte allt för längesedan.. Nåjå, det växer ut igen men jag blir ändå irriterad, säger jag att jag vill ha kvar längden på håret så innebär det inte att man kan kapa flera DM från det.

Men men, nu är det slut på klagomuren, jag ska gå ut på stan med K och hjälpa honom att hitta ett par skor, ev kommer E med om hon nu har lust. På tal om E så skrämde hon skiten ur mig igår, jag gick in på "damernas" innan jag skulle gå och lägga mig vid 1.30, det var kolsvart i hallen och när jag öppnade dörren så stod hon helt stilla där utanför, jösses.. jag trodde jag skulle få en hjärtinfarkt och skrek till så grannarna måste ha vaknat. Jag var verkligen inte beredd på att någon skulle stå där som ett spöke i ett vitt nattlinne! :) Hon såg lite förvånad ut när jag skrek till och sa: "Det var inte meningen att skrämma dig, förlåt."

Måste rusa så..
Vi ses när vi ses, ha en fin dag alla. ♥

Kommentarer
Postat av: Malin

Oj, så mycket fint! :)

2010-05-22 @ 15:18:26
URL: http://hem.bredband.net/arcticstar

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0