6/5 - 2010


Min sköna sjal från Indiska.

Ny dag, nya tag som de säger. Igår när jag gick och la mig så var jag frustrerad och uppgiven på en och samma gång. Jag tycker inte jag ska behöva förklara för folk hur jag känner och är hela tiden, när något stort håller på att hända så är det självklart (iaf för mig) att man behöver fundera mycket / går in i sig själv och kanske inte är samma glada människa och sociala för den delen. Det som gör mig frustrerad är när folk tar det personligt, det är inte någons fel och ingen har gjort något, det är bara så jag fungerar och är. Jag brukar alltid sätta andra framför mig, men ibland måste jag faktiskt tänka på mig själv endast och det är vad jag gör just nu. Ingenting jag gör eller något av de beslut jag tar är för att vara elak.

Men som sagt, idag är det en ny dag och nya tag. Kände bara att jag behövde få detta sagt så att jag kan skaka av mig det och gå vidare.

~A true friend is someone who knows there's something wrong
even if you smile~

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vilka härliga färger! I Like :)



Man måste få ventilera ibland, det är skönt att få ut allting :D

2010-05-06 @ 13:46:14
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Det tar inte så lång tid om man kan Photoshop =) Går nästan smidigare att tåta ihop ett kollage där och lägga upp än att skriva och lägga till foton på vanligt sätt :)

2010-05-06 @ 21:03:39
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0