25/5 - 2010



Nu sitter jag här igen och skriver till folk jag känner och många som jag inte alls känner. Igår var en bra dag, jag kom mig ut på en promenad med K, det var meningen att vi skulle gå en liten bit men det slutade i en längre prommis runt vattnet. Det var fruktansvärt skönt ute, det luktade sommar, vatten och frihet. När jag sedan kom in så kändes det att jag hade gått men på ett bra sätt. Idag gick jag en tur till jobbet och hälsade på R som blev glad att se mig, det kändes bra att gå in där och bara kackla lite skit innan jag gick tillbaka hem igen.

Idag fick jag besök av L, det var längesen jag såg honom och det var trevligt att se att han lever. Han var snäll och bjöd mig på en banan, orkade dock bara äta halva och sen kände jag mig nöjd och glad. Gick förbi på affären för att fylla på lite i kylskåpet, min blåbärssoppa började ta slut och det kan den ju inte få göra, vad ska jag då äta till frukost?!

Just tusan, har helt glömt bort att berätta till er att K's mamma var hit igår för att tvätta upp såret vid naveln o.s.v. Det såg bättre ut, denna gången var det inte "blött" utan det såg torrt ut och som att jag är på G att få en sårskorpa där *Äntligen*. Hon bytte förband på alla andra utom ett (vi fick slut på material) och hon sa att de såg fina ut men hon hittade ytterligare två stygn som måste tas, huden runt dem hade börjar bli lite rosa så jag hoppas att det inte blir infekterat innan hon tar dem så att jag får onödig smärta. Jag känner av stygnen då och då och jag börjar misstänka att det finns två till under bandaget som hon inte bytte ut, kul. Jag blir så lycklig när de säger: "Vi har bara sytt på insidan med tråd som försvinner av sig själv och utsidan är bara tejpad", VERKLIGEN, det är därför jag har MINST 4 stygn som måste plockas... så deras att det är bara att ta bort bandagen om två veckor så är det klart var bara en jävla lögn.

Nåjå, det blir nog bra tillslut, eller vad tror ni?

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0