23/11 -2010

Idag är det jobb på schemat, jag har ganska precis gjort färdigt lasagnen som de ska äta här idag, det luktar underbart (om jag får säga det själv). Vad det blir för middag hemma det är en annan femma, jag brukar inte vara allt för sugen på att laga middag när jag har gjort det på jobbet redan, då har man fått sin "dos" av matlagning för resten av dagen.

Snart ska jag springa iväg med lunch till en och efter det ska jag själv äta lunch också, jag fick med mig rester från i Lördags som K gjorde (fläskfilégryta) så stackarn har inte någon mat kvar hemma och han som är sjuk, ska bli spännande att se hur länge det dröjer innan jag blir sjuk också.

Innan jag går måste jag bara säga att jag var riktigt imponerad över resultatet som folk hade fått i Biggest loser Sverige, hoppas bara att de kan upprätthålla det också, det kan vara lätt för vissa att tappá en massa vikt men att sen hålla nya kg borta kan vara en annan femma.

Jag hoppas att ni alla får en trevlig dag och lycka till hos optikern Fröken P.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Tack. =) allt bra ikväll? =)

2010-11-23 @ 20:53:22
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Nilla

Spelar ingen roll om jag så skulle klippa mig kort så skulle jag ändå tappa så mycket hår. Och när man kollat efter på huvudet nu så syns det att man tappar :/ Ska fasen ta kort nästa gång jag tvättar håret. eller så får jag ta på papperskorgen för den är typ bara full med hår och inget annat :/

2010-11-24 @ 00:51:59
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0