28/11 - 2010


Me love den nya tröjan!

Igår var en bra dag, jag kände mig inte ensam och det var roligt! E har dock hållit sig på sitt rum större delen av helgen, hon är inte alls på humör att hitta på något utan ser på sina filmer och kommer bara ut till måltider. Jag frågade henne om det idag och hon sa bara att hon har behov av att vara ensam och det kan jag acceptera, förhoppningsvis kommer hon sig iaf ut idag på skyltsöndagen.

Iaf, J,A och E kom till oss igår och tittade på film, vi såg på "The other guys" och den var riktigt underhållande. Efteråt blev det lite svammel, som jag har saknat att bara kunna sitta och svamla loss med vänner, det är verkligen inte samma sak att göra det i telefonen eller på Internet. Vid kl 1.00 kom jag och E på att vi ville gå ut en sväng så K stannade hemma och vaktade E och lägenheten och jag och E gick till Bittens. På Bittens träffade vi H som var riktigt kalas och jag träffade även en arbetskamrat som var ute och svängde sina lurviga. Det var en trevlig timme där och sen var det dags att gå och sussa.

Idag är det julskyltning och planen är att försöka komma ut och titta lite på den innan det är dags att gå och arbeta. Tyvärr startar inte den förrän kl 12.00 så jag ska ta och gå och läsa lite i väntan på det.

Ha det bra!

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0