3/11 - 2010


O
nsdag, jösses var tog Måndag och Tisdag vägen? Men jag antar att det är så det blir när man ska ta prover o.s.v. och jag stressar upp mig så dagarna blir till ett enda blurr. Om 1,5h ska jag åka iväg till Sundsvall och besöka de på Kirugen, jag har många frågor att ställa till dem och det ska bli intressant om de har fått svaret på blodproverna eller inte, det enda konstiga är att kirurgen jag ska träffa är inte en av de två som opererade mig, jag har aldrig träffat människan i hela mitt liv. En sak som är lite synd med att det är nu jag fick åka tillbaka dit är att jag inte har fått någon tid till specialisten som jag går hos, det hade varit mycket bättre om jag hade träffat henne samtidigt också hade jag sluppit "se fram emot" flera provtagningar inför det besöket - jag HATAR att ta hormonprover!

Jag vaknade tidigt idag, innan kl 8.00! Men jag var behagligt utvilad och bestämde mig för att kliva upp direkt istället för att ligga och dra mig. Därför har jag hunnit dona lite hemma idag, har fyllt mediaspelaren med fler serier, pratat lite med A-kassan som var vettig och gick med på att jag inte ska skicka in några papper förrän i slutet av Jan eftersom jag inte är anmäld som arbetslös och inte kommer bli det förrän tidigast i Jan. Det känns bra att jag inte har någon som krånglar utan en som är vettig!

Garderoberna är nog ett minne blott, han har inte hört av sig och jag känner mig fortfarande inte sugen på att ringa dit, risken är att jag kommer bli förbannad och bara göra honom upprörd.Det är synd att K jobbar hela tiden så att han inte hinner ringa dit (om han nu inte tar lunch senare). På tal om K så har vi hunnit gå våran lunchpromenad och vi hann gå i nästan 40 minuter :) Under vägen hann jag förbi in på kommunen och lämnade lite papper till chef nummer tre!

Kommentarer
Postat av: Nilla

Japps, Spelet är beroende. Man blir arg när man missar när dom asen äter upp ens blommor osv. Och ja jocke sa med att det ska komma till wow. Men det är ett jäkla kul spel så därför jag köpte det när steam hade billiga priser på det.

2010-11-03 @ 13:08:09
URL: http://nillas.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0