Besöket på sjukhuset i Sundsvall!


J
ag åkte dit med H och E som var snälla och tog sig tid att komma dit med mig, jag sa att det skulle ta ca 5 minuter eftersom det var vad jag hade hört att det tar. Jag gick in till kirurgin så att jag var där 5 minuter innan mötet skulle börja (14.30) just innan 15.00 kom kirurgen dit. Han kollade blodtrycket som nu var bättre än innan, har länge legat på 112/60 men nu låg jag på 122/80 så det var helt ok. Jag frågade honom vad mina blodprover visade och då säger han att Härnösand hade slarvat bort min blodstatus!! Jag menar WTF, hur kan de slarva bort det viktigaste testet? Så typiskt att det ska hända just mig, jag som hatar allt som har med sprutor och prover att göra. Kirurgen var iaf nöjd med allt och bestämde att vi ska träffas om 6 månader igen och se hur det ser ut som då, jag fick en NY remiss med lite prover som skulle tas också ville han ha iväg mig på en sockerbelastning!! De ska bara fundera ut hur jag ska kunna göra en som och jag hoppas att det dröjer, de mumlade något om att injicera med sprutor men det kommer jag VÄGRA göra. Just tusan, jag frågade honom om mina konstiga snitt som ser ut som H'n, tydligen hade jag blött så mycket att de fick göra extra snitt för att få undan allt blod och kunna operera ordentligt. Han sa att på många ställen gör de alla snitt så, antar att jag ska vara glad att alla inte var så "stora".

När jag var färdig med kirurgen så slänger han ur sig att de hade bokat in mig på gyn också eftersom jag redan var där! Jag blev lite irriterad, jag föredrar att få lite förvarning om sådana saker speciellt när jag:
  • Hade folk som skjutsat mig där och som väntade sig ett snabbt besök
  • Skulle jobba i Härnösand lite senare.
Som tur var så gick det bra för H och E som for och gjorde lite ärenden i Sundsvall under tiden som jag fick besöka specialisten. De ville också att jag skulle ta lite olika blodprover och eftersom ultraljudet var upptaget så tog de alla prover som jag skulle ta (inklusive de kirurgen gav mig) så det slutade med att jag fick donera 5 rör till. Jag måste erkänna att det är fruktansvärt skönt att ha gjort bort de proverna, hade inte pallat med att ta lite prover där och sen måsta åka till Härnösand och ta fler, nu ser jag dock ut som att en vampyr har sugit i mitt armveck.

Ultraljudet såg bra ut, äggstockarna såg mindre "stressade" ut eller vad hon nu sa, summan av kardemumman var iaf att jag fortfarande har tydlig PCOS men som det har blivit nu så sa hon att jag till 99% kommer kunna bli gravid på ett naturligt sätt, dvs. inga hormonsprutor o.s.v. Det kändes fruktansvärt bra att höra för då har jag iaf ett val när det kommer till att skaffa barn eller inte, det finns inte en chans i världen att jag hade startat med en massa sprutor o.s.v. Efter ultraljudet var det dags för en djupintervju och tre enkäter, tänk att jag ska måsta göra allt detta om 6 månader igen..

Summan av min tur till sjukhuset är att 5 minuter förvandlades drastiskt till 2 timmar eller mer kanske det var, hade inte H och E varit med så hade jag inte hunnit hem i tid för jobbet eftersom jag hade missat bussen p.g.a. besöket. Eftersom de var med så åkte de en sväng till Ö&B och jag passade på att handla té utanför, sen tog vi en snabbis på Willys och sen var det bara att åka till Härnösand. När jag gick in genom dörren hade jag 10 minuter på mig att gå till jobbet, jag var fruktansvärt trött när jag hade jobbat klart. En kokt med bröd är inte alls tillräckligt till middag, jag åt hemma just innan 13.30 och sen fick jag mig en kokt med bröd vid 17.10 och 21.30 fick jag i mig lite bättre "mat".

Nåjå, det var allt om min tur till Sundsvall, nu ska jag gå och sträcka ut mig i sängen lite innan jag ska iväg och promenera med K. Kl 15.00 börjar jag arbeta idag och jag kommer jobba till 16.00 imorgon. :) På tal om jobb hade I's mamma öst beröm över mig till någon chef på kommunen, hon hade sagt att jag är en riktig pärla och att de ska hålla fast vid mig så det är bara att de ger mig ännu mer jobb. Jag blev riktigt rörd när hon sa det och lite generad!

Trevlig Helg.

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack! :D Du får också ha en trevlig helg :)

2010-11-05 @ 10:07:36
URL: http://emmajjohanssson.blogg.se/
Postat av: Nadja

Låter som en full rulle dag. =) Vad jobbar du med? =) Önskar detsamma. =) kram

2010-11-05 @ 10:18:41
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Emma

Var glad för att du är ifrån det nu! Usch så tråkigt det är. ;P Hon (läraren) har inte sagt något om att vi kan t.ex. maila henne men det antar jag att vi får göra ;P Men hon ser ut att komma från medeltiden så hon svarar bara när hon befinner sig på skolan :P



Tack tack! :)

2010-11-05 @ 10:21:43
URL: http://emmajjohanssson.blogg.se/
Postat av: Emma

haha, jadu, jag får kanske ta och göra det. Ska sätta mig ner med det igen sen och se om jag blivit något klokare ;)

2010-11-05 @ 10:32:57
URL: http://emmajjohanssson.blogg.se/
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vet inte vad PCOS är för något, men jag hoppas att det inte påverkar något negativt med bäbisar och sånt, precis som de säger! Tror min kompis gjort något liknande?

Kramis

2010-11-05 @ 10:38:03
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Rebecka

sv: Ja det är förfärligt! xD

2010-11-05 @ 10:48:50
URL: http://beckapekka.blogg.se/
Postat av: Rebecka

sv: hihi, det är rätt! :D

dom är så sööööta!

2010-11-05 @ 11:00:44
URL: http://beckapekka.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack!:d

2010-11-05 @ 11:14:02
URL: http://emmajjohanssson.blogg.se/
Postat av: Mikaela - Never ending love

Ja smitingen är mysigt oavsett årstid :)

2010-11-05 @ 11:52:11
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Tilda

Veckans blogg..

Anmäl dej!

Vinnaren får en länk!<3

2010-11-05 @ 12:42:46
URL: http://hastgalnabloggen.blogg.se/
Postat av: Carro

Gud vad skönt att höra att om du vill bli gravid så kan det ske på naturlig väg! ^^ Brukar för övrigt alltid vara sådär tror jag, säger de "5 minuter" så kan man vänta sig 20 ggr så lång tid... -.- Men nu är det över iaf (for now)! Får du ta o vila ut, förstår att du blev totalt slut efter sjukhusbesöket och jobbet. XD



Många kramar till dig! Ha en underbar fredag!! :)

2010-11-05 @ 18:00:02

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0