.. . .. ...


Fågeln ser läskig ut!

Jag glömde helt bort att skriva tidigare om när jag vaknade, min sovmorgon blev ju fuckad (uppenbarligen), mobilen ringde och jag såg ett nummer från kommunen, det var bemanningsenheten som ville berätta att jag jobbar imorgon kl 8-17, en timme sovmorgon! När jag hade pratat med dem så passade jag på att ringa till jobbet och höra vad som hände där och då fick jag inbokat 21h till, inte illa och det är en helg. :)

Som jag skrev tidigare idag att jag skulle kontakta för att få veta varför medvind inte fungerar för mig så är det gjort nu, jag fick ett nummer som jag måste ringa när jag är och jobbar för jag behöver en arbetsdator för att sätta igång det, helt perfekt med att jag är på jobbet imorgon. Förhoppningsvis får jag igång det och allt flyter på.

Just nu sitter jag och kikar på Days of our lives och väntar på att K ska komma hem så att vi får gå ut på promenaden. Det ska bli riktigt skönt att komma ut och solen skiner som aldrig förr, nu önskar ni allt att ni bodde i Härnösand! ;)

Jag fick min avi idag på tröjan som har varit på vift, det var på tiden eftersom den åkte från GBG 20 Okt eller var det 21 *shrug* Det inne bär att jag kan slå två flugor i en smäll, gå med K och hämta upp ett paket samtidigt :) Jag fick även örhängen från Pilgrim som tack för att jag har länkat till Jewel.se följ länken och gör som jag gjorde så får du också ett par hemskickat, de kom i en perfekt påse som jag ska använda till mammas present (halsband o armband från Pilgrim).



Ciao ♥

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0