.. .. ..

                      Diggar bilden på Mirre, är lite sugen på att få den förstorad.

Nu
 håller jag på att koka kaffe på jobbet, ska även passa på att koka lite té till mig själv, det är inte alls varmt utomhus, jag känner mig riktigt frusen. Jag tror jag får sätta upp långkalsonger på min shoppinglista för jag kommer inte överleva utan sådana under vintern, eller jag kanske skulle köpa täckbyxor... har inte ägt ett par sådana sen 2001 eller något liknande.

Jag somnade mycket fortare än jag väntade mig igår, detta resulterade i att jag vaknade 2000 gånger och trodde att jag hade försovit mig. Trots detta så känner jag mig ändå ganska pigg, annars brukar jag vara som ett spöke om jag vaknat flera gånger under natten, kanske är det åldern som tar ut sin rätt och som gör att man orkar mer trots lite sömn?!

Nu fungerar mitt inlogg på jobbet och på nätet, hur skönt är inte det? Det innebär att nu kan jag sitta och fylla i när jag kan jobba *skönt* såg att en massa pass som jag ska jobba inte hade registrerats än så jag får kolla med R när hon kommer till jobbet idag varför de inte finns där än. Men men, det var bara att titta i kalendern hur jag jobbar som och komma ihåg att lägga det jag kan arbeta så att det inte krockar på något sätt, 95% av alla mina "jag kan jobba" tider fick en extra notering till dem att jag även kan jobba natt, det är lite dumt för de har bara fasta tider men jag kan ju jobba oavsett vilken tid på dygnet det är (om jag nu inte är inbokad för jobb i samband med det så att det inte går) de borde sätta dit en som heter: "Kan oavsett tid".

Happ. nu är kaffet klart och diskmaskinen blev också färdig så nu ska jag gå och arbeta lite till, mindre än 3 timmar kvar innan jag får ta på mig ytterkläderna och gå hem till (o)djuren.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0