Kasta bör man annars dör man...




Jag har rensat och rensat och rensat, nu känner jag mig mest stolt och trött. Jag är så imponerad över mig själv att jag tog tag i rensningen och verkligen tittade på saker och inte höll fast vid allt gammalt av sentimentala skäl. Nu har jag bara kvar ett par byxor, min alldeles för stora huvtröja och två/tre andra tröjor som jag kanske borde göra mig av med men som jag har kvar om jag fryser så jag kan dra på mig massor under. MEN jag plockade bort alla byxor som jag kunde ha på mig ett par andra byxor under *duktig flicka*. Även denna gång så förvånas jag över hur mycket kläder jag egentligen HAR eftersom jag i Sep kastade TRE säckar (var iof nåt täcke o kuddar i också). Garderoben gapar riktigt tomt just nu (ungefär som Mirres gap) och jag inser att jag verkligen har brist på tjocka tröjor, jag som hade massor av stickade tröjor innan :S Antar att det kommer hamna på min to do list: Köpa tjocka tröjor och ett par byxor att ha som måttband!

Bis morgen kommer C och tittar om det är något av allt detta som hon vill ha, förhoppningsvis kommer de till nytta också väntar jag på svar från min syster om hon ville ha tillbaka jackan jag fick av henne i Aug för den kommer jag aldrig mer använda, den är lite för luftig på alla sätt och vis!

Nu till något roligt, jag tog idag på mig ett par byxor som jag köpte innan jag träffade K, på den tiden tyckte jag om att ha byxor som var för stora, gärna lite säckiga, jag kunde nu få på mig dem, men för att lyckas fick jag lägga mig ner för att kunna dra upp dragkedjan så de sitter som ett korvskinn ;) Men det får ta den tid det tar, kanske att jag till sommaren kan springa runt i dem som på gamla tider. *Go Me*

Det börjar bli dags för att koka lite té, K har gett mig sin förkylning så nu känner jag mig hängig och halsen svider och snoken är "full".

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0