Shopping i Härnösand



Idag har jag varit och ordnat tabletter som fasiken! Nu rackarns har jag nog allt jag behöver och dosetten börjar se lite väl full ut. Priset på apoteket hade ökat, sist jag hämtade ut min medicin så kostade den nåt på 70 nu låg den precis under 100kr, men jag ska inte klaga, den rackarn räcker i 3 månader!

Efter apoteket och hälsokost så besökte jag Lindex där jag hittade en stickad tröja för 299kr, den satt riktigt skönt och kommer passa bra till leggings likväl som jeans! Den fanns i svart/mörk grå också fanns det en randig men jag bestämde mig för den enfärgade. Kanske att jag tar ett kort på den någon dag, jag tittade på Lindex på nätet men den fanns inte där ute.

Utöver piller och en tröja så har jag även hunnit handla julklappar så nu är syster och mamma färdiga! Det innebär att jag bara har kvar att gå och fixa Kristoffers julklapp också måste jag fundera ut något till farmor eller så får syster göra det där uppe eftersom vi har planerat att gå ihop när det gäller farmor och mormor/morfar och även mamma och pappa. Jag har dock hunnit köpa lite här nere redan men syster sa att det var ok för henne att vara med på det ändå, men hon kunde nog inte säga nåt annat för jag har ju såååå bra smak *host*.

Nu ska jag ta mig en liten tupplur och vila kroppen, jag känner mig riktigt trött idag och har inte alls lyckats äta som jag borde, men så är det när man är sjuk antar jag, jag är inte sugen på någonting och bara hostar, snorar och känner mig risig. Vi får hoppas att E inte blir smittad av mig när hon kommer hit, iof så brukar de säga att man inte smittar om man inte har feber och bara i början och jag har ju varit förkyld nu i fyra dagar och feber har jag då inte.

Laters all.


Kommentarer
Postat av: Carro

Vad duktigt av dig att ha betat av så många julklappar redan. Jag har inte ens hunnit fundera på vad jag ska hitta på. =P



Hoppas du blir frisk snart iallafall! Det suger verkligen att vara sjuk. >.<



Många krya-på-dig-kramar!!

2010-11-26 @ 13:37:05
Postat av: Anna

Jag gjorde ju bort nästan allt till ungarna helgen som vi var i Sundsvall i Sep :)

2010-11-26 @ 17:24:18
Postat av: Nilla

Ja den svart vita var ju fin om du tänkt den till sängen? Eller ska du ha den lila?

2010-11-26 @ 21:56:39
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: therese

krya på dig, det är så lett att vara sjuk.

fast du verkar klara av julklappsinköpen ändå...

2010-11-26 @ 22:20:57
URL: http://tesse208.blogspot.com/
Postat av: Carro

Ah, ja just ja! Då hittade du ju en hel del kommer jag ihåg! :) Fan va najs. Man ska börja tidigt för då kan man njuta hela december sedan när man slipper julklappsstressen. ;)

2010-11-27 @ 12:12:43

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0