10/11 - 2010



Jag hade hoppats att jag skulle sova länge idag, just innan 9 vaknade jag till och vred mig lite i sängen och sen tänkte jag fortsätta att sova, ack så fel jag hade! Det tog bara 2 sekunder från min "vridning" så började det krafsa på dörren och hunden började små skälla och gnälla, K hade stängt honom ute efter morgonpromenaden så att han inte skulle hoppa upp i sängen och blöta ner. Jag låg ett bra tag och tänkte: "Han kommer nog bli tyst snart så kan jag sova" men odjuret blev inte alls tyst! Det slutade med att jag gav upp och började plocka ihop lite här hemma.

K var riktigt gullig igår och ordnade så att min dator är kopplad till tv'n, det innebär att jag nu kan se serier jag missat på tv'n istället för att hålla på att sitta vid datorn och titta, så mycket mer bekvämt att sitta o fotöljen;) Han kommer nog ångra sig riktigt snabbt, för hela kvällen igår (när jag inte såg på tv) så fick han sitta och lyssna på musik från Spotify. Jag är iaf glad så länge det varar, så skönt att äntligen få ut musiken i rummet och inte bara ha den i hörlurarna!

Just nu snöar det ute, vi får se hur länge det håller i sig och hur länge det stannar kvar, jag hoppas verkligen att det inte blir som uppe i Norr, för några dagar sedan var det -20, jag skulle fan inte överleva det just nu! Har pysslat lite vid datorn så min "snabba" bloggnig tog nästan 2+ timmar att gå klart :)


Jag bjuder på en antik bild på K :)

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0