11/10 - 2010



Nu har jag tagit mig tid att ta kort på lite från min lilla tur på stan igår! Tofflorna och strumporna (var tre i förpackningen men jag använder ett par idag) som är riktigt lurviga och otroligt mjuka fyndade jag på H&M, tofflorna är inte de snyggaste jag har sett men de är gosiga och fyller sin funktion! Jag var även på Lindex för att söka efter långkalsonger men de har tydligen inte sånt nåt mer utan nu för tiden är det leggings och tights som gäller, hur sjukt är inte det då? Jag vill ha gamla vanliga hederliga långisar! Jag får helt enkelt fortsätta att leta, de måste verkligen ha det någonstans och under tiden jag letar så är jag iaf varm om fossingarna.


J
ag var iväg och jobbade under några timmar igår på kvällen, hann med att spela både biljard och fia med knuff, jag var så duktig att jag lyckades förlora allt, jag har inte en enda gång vunnit mot Fröken Fräken när det kommer till biljard, hon är sanslös när det kommer till att ha tur! Väl hemma från jobbet ringde söta S så vi pratade lite och sen "hittade" jag lite té och tittade på "Bonde söker Fru". Kvällen avslutades relativt tidigt, jag somnade som en stock och blev väckt av en hund som stod utanför sovrummet och grävde mot dörren och gnällde *jippie*.


Kommentarer
Postat av: Carro

Har du kikat på någon sportaffär efter långkalsonger då? Team sportia (om de fortfarande finns kvar) kan faktiskt tänkas ha sådana, tycker jag iaf! =P



Kram!!

2010-11-11 @ 12:19:55

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0