Promenad med K




När jag och K gick till graven idag så var vi inte allt för duktiga att komma ut, vi var så förbaskat söliga att vi missade det vackra vädret vi hade idag i Härnösand. Nåjå, vi missade solen och värmen och fick lite kyla men det var fruktansvärt vackert ute när solen försvann och färgerna skiftade.



Från början var detta var vi såg när vi tittade upp, jag fotade som en toka under större delen av promenaden, eller till kyrkogården och ytterst lite på vägen tillbaka för då frös jag som en bäver och ville bara komma hem.
Mirage var riktigt lycklig och ville inte sluta nosa på alla löv och andra saker som fanns efter vägen, enda gången han visade sitt missnöje var när han fick sitta fast vid ett träd utanför kyrkogården, de ylningar som kom ut från hans lilla kropp lät riktigt kusliga ibland, man kunde tro att en demon hade hoppat in i hans kropp
.


När vi närmade oss kyrkogården började det rosa försvinna och det blev ett behagligt sken där uppe, det var riktigt mysigt att promenera, det enda jag ångrar är att jag inte letade fram långkalsonger för det hade suttit bra med sådana på. Väl framme så tog det mig ett bra tag innan jag lyckades få bort locket från ljuset så att det gick att tända, de måste tro att alla är hulken som köper gravljus. Det värmde mitt hjärta på graven när jag såg att iaf tre andra har varit till graven och tänt ljus under helgen, bara ett av dem brann fortfarande. Tänk att han tog livet av sig 2003 och nu i Jan skulle han fylla 30år, ska verkligen försöka ta mig upp dit på hans 30års dag.



När vi närmade oss hemmet så hade mörkret kommit på riktigt och lika bra var det. Jag känner mig nöjd med dagen och promenaden satt riktigt fint i kroppen. Nu sitter jag här med en kopp té och väntar på att klockan ska ticka vidare så att jag kan se på Ensam mamma söker (jaja, reta mig om ni vill) och efter det vet jag inte riktigt vad som händer, kanske Night and Day?

Inception skulle vi titta på igår, klockan tickade på så när vi väl slog igång den så satt jag i fotöljen en stund, sen tog jag min filt, en kudde och gick till soffan och la mig mot K's mage och den tokan började massera min nacke och kliade lite försiktigt vid nacken och armarna, vad hände då? Anna somnade som en stock och vaknade inte förrän filmen var färdig och då säger K: "Vilken fruktansvärt bra fillm" antar att det bara är att göra om och göra rätt, nästa gång ska jag se till att jag är speedad av koffeintabletter eller något liknande så att jag inte lyckas somna ;)

Trevlig kväll på Er ♥

Kommentarer
Postat av: Carro

Skymningen kan verkligen ge riktigt härligt ljus, du fick dig några riktigt fina bilder där! Känner verkligen för dig angående din vän som gick bort, sådan där är så oerhört tragiskt. Väldigt fint av dig att ta dig till hans grav och tända ett ljus, brukar se riktigt fridfullt ut när man ser tända ljus så där på kvällen.



Inception såg jag på bio och blev riktigt imponerad, synd att du somnade. Men K dukade ju för det. ;)



Kramar!!

2010-11-08 @ 07:45:51

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0