1/10 - 2010



Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska ticka framåt så att jag kan gå ner till H&M och möta I. Tiden verkligen smyger fram nu, men snart så kan jag börja klä på mig ytterkläder och röra mig utanför lägenheten. Jag har inte planerat vad vi ska titta på alls utan hon kommer få bestämma hela shoppingturen, planen är dock att försöka få in Öbackabok eftersom jag behöver något nytt att läsa (böckerna jag har beställt kommer dröja till mitten av nästa vecka ev. slutet av).. detta borde dock inte bli svårt eftersom både jag och I har en passion för böcker.


J
ag lovade igår att jag skulle fota blomman och nu rackarns har jag gjort det, jag orkade inte ta mig tid och fota ordentligt utan jag drog bara iväg två kort och hoppades på det bästa. Jag kan iaf säga att jag är nöjd med att ha den där, den passar in med allt det andra på bordet.

Har fått K att gå med på att vi ska på Bingo på Söndag (om det inte regnar) så då får vi se om han håller det löftet, jag håller tummarna för strålande sol och ingen blåst. Men nu mina kära, nu ska jag ta på mig jackan och leta upp skorna och sen blir det till att ha skoj med I på stan och förhoppningsvis hittar vi en rolig film som vi kan underhålla oss med tills hon ska åka hem till sig ikväll.

Vi ses när vi ses,
eller så hörs vi när vi hörs.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0