18/10 - 2010



Idag kom jag på att jag vill lära mig att sticka, jag vill göra en halsduk! Problemet är att jag inte kommer ihåg ett jota om att sticka, antar att jag får vänta tills jag åker upp till Kalix för då kan farmor eller mamma visa mig hur man gör som. Om detta nu blir av, det blir en annan historia. :)

Just nu väntar jag på att klockan ska ticka lite till, vid 12 ska jag gå iväg och hämta ut ett paket med det nya sakerna till badrummet, antar att det kommer bli till att köra en tvättmaskin när jag kommer hem. På tal om tvättmaskin, det för mig direkt till garderober, kanske att jag skulle ta och ringa och höra hur det går för dem? Nu har det ju gått 3v + och jag tycker att garderoberna borde ha kommit. Eller kanske att jag skulle låta K ringa istället så att de kanske lyssnar.

Eftersom jag inte har allt för mycket att göra idag, om jag nu inte känner att jag vill städa och dona så tänker jag pyssla lite inne i gästrummet, ska flytta lite böcker o.s.v. så att det blir lite mer plats där inne åt E, jag skulle behöva köpa lite fler korgar till hyllan där inne. Nåjå, det blir ett senare projekt.

*Lunkar iväg och donar lite*

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0