29/10 - 2010



Fröken L gillar när jag har handlat, då kan hon krypa ner i påsen och mysa eller leka. Normalt brukar jag plocka bort dem direkt men hon har varit som tokig i denna från Ikea så den  har fått stanna i vardagsrummet så att hon kan leka. Jag försökte flera gånger få till ett kort på henne men direkt hon såg kameran så var hon borta med vinden, men skam den som ger sig sa jag och tog ett snabbt kort!

Jag och K var uppe fruktansvärt länge igår, jag somnade nog inte förrän vid 4.00 och känner mig sliten, trots detta drog jag mig upp ur sängen och åt min frukost och plockade lite och sen hamnade jag här. Men för mitt eget bästa och de som kommer träffa mig idag så borde jag nog gå till sängen och vila lite till, annars kommer jag somna kl 20.00 i soffan och vara riktigt grinig om någon försöker väcka mig!

Vampire Diaries är nu på väg hem, då har jag något att roa mig med innan jag går och sover för natten (bra att ha framförhållning). Utöver det så verkar jag ha hamnat på en viktplatå, jag rör mig inte en mm trots att jag rör på mig och donar, jag hoppas att det kommer sätta igång igen för här vill jag då inte stanna. ;)

*Går tillbaka till sängen och vilar en stund*

Kommentarer
Postat av: Carro

Tror inte du stannat. Brukar vara så där när man går ner. Det går fort i början sedan trappar det av. Du kommer med allra största sannolikhet fortsätta att röra dig nedåt, speciellt eftersom du är så aktiv. Så det är nog inte direkt något du behöver oroa dig för. ;)



Ha en fortsatt trevlig fredag!! Många kramar, E hälsar också. =)

2010-10-29 @ 18:52:15

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0