Anna svamlar under lunchen

Nu sitter jag här och käkar lunch efter att ha varit på en promenad med K, jag är så glad att han har börjat gå en promenad på lunchen så att jag får sällskap och kommer mig ut med honom och Mirage. Idag har vi underbart väder, det är en riktigt mysig höstdag, solen skiner och det blåser inte allt för mycket som det kan göra i denna stad då och då. När vi nästan var hemma så stannade vi på torget och jag köpte mig mos och korv så nu har jag lunch och till middagen (skönt att slippa börja ställa sig och laga mat sen).

  • Diska
  • Tvätta
  • Renbädda
  • Dammtorka
  • Plocka undan kläder / kasta kläder

Nu kan jag kryssa av lite från listan, laddade diskmaskinen innan promenaden och tvätten blev precis klar, det känns skönt att ha hunnit göra lite idag iaf, har även hunnit med att dammtorka. När jag har ätit klart ska jag ladda en till maskin med tvätt också ska jag fundera på vad jag vill ha för tvättkorg, jag är så fruktansvärt less på de vi har och eftersom jag ändå bara använder en (har blivit duktig på att tvätta direkt det går att få ihop en full maskin) så vill jag ha en snygg en eller kanske en praktisk där man har ett fack till mig och ett till K?? Just nu lutar det nog mot den översta som finns på IKEA, ska nog kolla på Lagerhaus innan jag bestämmer mig.



Trevlig lunch på er alla och jag hoppas att ni får en fin Torsdag, för mig känns det dock som Fredag och jag var riktigt nära att skriva jag hoppas att ni får en fin Fredag, jag och dagar är inte det lättaste. Jag börjar bli dagvild, kan jag skylla på åldern trots att jag bara fyller 25 *host*?

*vinkar*

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Jag vet inte heller vad jag vill ha för tvättkorg! Jag har inte hittat "the one" än liksom =)

2010-10-21 @ 13:09:41
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Carro

Den där tvättkorgen från IKEA har jag och Eric också funderat på eftersom den vi har nu sjunger på sista versen... Du har varit duktig idag måste jag säga, önskar jag också kunde var det och ta itu med lite grejer som bör göras här hemma. =P



Ha en fin torsdag du med! Många kramar!!

2010-10-21 @ 15:31:03

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0