Fredagsmys!



Nu är Fredagen räddad, jag har en hårinpackning och en ansiktsmask och nya TJOCKA strumpor, till det blir det lite té, tända ljus och kanske lite morotskaka, klå det om du kan! Strumporna har jag gått och tittat på en gång innan men sen tänkte jag att det säkert finns på någon annan affär, tyvärr hittade jag det ingenstans så idag blev det till att gå och köpa dem samtidigt som det andra... Strumporna är inte de snyggaste men det skiter jag i så länge jag inte fryser om fossingarna.

K är och handlar på bolgaet just nu, han skulle handla hem Tequila Rose till mig, tror jag ska ge mig på att göra en Rosa Panter, trodde inte att jag skulle fastna för dem som jag gjorde efter bara en drink! Kanske att jag får prova på en sådan ikväll också i brist på annat ;) Lägenheten är just nu städad, eller NÄSTAN städad, det som fattas är att vi behöver skura, men K ska handla en ny skurtrasa för den vi har börjar se lite risig ut och det är ingen idé att dumpa den i tvättmaskinen (igen).

Det börjar bli dags att gå och sätta igång med middagen, det blir potatis, stuvade morötter och korv, jag kommer dock skippa korven tror jag för jag känner mig inte alls sugen på att äta det men K vill absolut ha korv!

Trevlig Helg på Er ♥

Kommentarer
Postat av: Carro

Ja, det där lät ju inte helt fel... ;)

2010-10-15 @ 19:58:04
Postat av: Anna

Jag såg horribel ut med ansiktsmasken men den luktade riktigt gott :)

2010-10-15 @ 20:00:37
Postat av: Carro

Hahaha, jo, man ser ut som ett riktigt lertroll eller något efter att man tagit på sig den. =P Dock så brukar huden kännas väldigt fräsch och härlig efteråt. =) Blev jag också sugen på att köpa mig en ansiktsmask!



Kraaamar!!

2010-10-16 @ 10:22:06

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0