Gott och Blandat



Nu har kuddarna och filtarna kommit, den röda hamnade i soffan tillsammans med kuddarna (alla fyra syns inte) och den andra är i min fotölj så att jag har något som håller mig varm där.





D
raperiet är nu på plats och det gjorde att badrummet blev bra mycket ljusare än det var innan, det funkar helt ok. Det gamla ska tvättas och sen ska jag variera mig med detta och det andra. Jag hade även beställt handdukar och två badlakan som matchade till draperiet, men eftersom affären var så duktig så fick jag detta i mitt paket:



.
.. det var väldigt konstiga badlakan måste jag säga... vet inte riktigt vad jag ska tro, det roliga är att det stället inte ens säljer kläder/skor men tydligen har vi fått en ny modell av badlakan, du får absolut inte vara blöt för det lilla tyg som finns där hjälper inte mycket. Utöver att det inte var badlakan så var detta ett av de styggaste skor jag har sett, converse borde skämmas som gör så fula skor! K kunde ha dem så han ska ha dem att springa runt i till sommaren, haha.. jag vet inte om jag vill bli sedd med honom i de skorna!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hehe, ja, det där var ju lite illa kanske... ;)

2010-10-19 @ 08:06:39
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Snyggt det är! :D

2010-10-19 @ 20:47:39
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0