Random crap

 

Dagen idag blev bättre än väntat, jag har lyckats hålla mig vaken hela dagen, seriöst inte en enda tupplur (nytt rekord). Nu är frågan vad jag egentligen har gjort idag, inte allt för mycket om jag ska vara ärlig :) Jag var iof ut en sväng för att leta efter tofflor, tyvärr hittade jag inga alls, de sa att det kommer komma i Dec *suck*. Vad jag däremot hittade var två mysbyxor / pyjamasbyxor och två tröjor som jag kan ha när jag går runt här hemma och häckar. De turkosa är riktigt stygga men de har något mysigt ludd på insidan så de var riktigt sköna att ranta runt i här hemma, de rutiga är supermjuka och jag kommer njuta av att ha dem på mig när jag sitter och gosar i fotöljen med en filt.

 

På tal om fotölj så har jag suttit där ganska mycket idag, har hunnit titta på Bones som äntligen har kommit ut med säsong 6 också har jag tittat lite på Top Model Season 14 (i brist på annat). Jag fick även ett underbart samtal idag från J som jag inte har pratat med i telefon på flera år, det var otroligt roligt att höra hans röst och vi svamlade på rätt bra i över en timme innan jag var tvungen att gå och försöka få mig något att äta. Vi hann iaf bestämma att vi ska ses när jag åker upp under Jul och det ser jag fram emot som tusan. Under samtalet idag så kom glasen som jag fick av honom upp på tapeten och då sa jag att jag alltid tänker på honom när jag går förbi det enda jag har kvar (nummer två dog en hemsk död på balkongen i Gånsvik för en massa år sedan) tänk hur mycket minnen man kan lägga till en sån liten sak.

 


Nu ska jag ta och se hur mycket av Two and a half men som jag har fått hem, har bestämt mig för att titta på det på datorn istället för att se på TV, jag lyckas alltid se när de visar gamla avsnitt och vissa av dem har jag sett mer än 2 gånger så det börjar bli lite irriterande. Bis morgen kommer kanske L förbi en sväng, det skulle vara riktigt trevligt att träffa honom igen, har gått några månader sen sist.

 

Hasta la vista, baby♥

 


Kommentarer
Postat av: Carro

Åh vad härligt med myskläder!!! :D Skulle fan jag också behöva köpa, har bara två par mysbyxor och jag har använt dem så flitigt att det snart gått hål i dem. Är nog dags för lite nytt. ;)



Kram på dig!

2010-10-07 @ 14:57:45

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0