12/9 - 2010



Grattis Pappa på 58års dagen, jag hoppas att du får en underbar födelsedag <3

Har hunnit ringa till min far idag och grattat honom på födelsedagen, han var på väg hem från torpet där de har jagat under helgen. Han planerade inte att ha något "kalas", inte för att jag blir förvånad när han säger så, känner jag mamma rätt så har hon bakat både tårta och annat smått och gott som han får idag när han kommer hem. Imorgon är det mormors födelsedag, jag vet inte hur ofta jag blandar ihop vem som fyller år den 12 och den 13:e, riktigt förvirrande om man heter Anna! :)




Igår under promenaden så fotade vi en himla massa kort, jag ska dock inte lägga upp alla idag utan det kan vara bra att ha något att lägga upp i framtiden också.  Vi hittade ett roligt träd och Mirre var så nyfiken på det så han fick sitta där en stund, däremot ville han inte att jag skulle fota honom så direkt kameran syntes så hoppade han ner och sprang som en toka. Jag vet inte vad det är med mina djur och kameran, ingen av dem verkar gilla den (eller så är det jag som fotar dem för ofta).

Efter promenaden gjorde vi hamburgare hemma och det gillade E riktigt mycket, hon var riktigt duktig på att äta så duktig att K äter som ett barn. ;) När middagen var borta så gick jag och E och hyrde lite film, hon ville se lite av varje så hon fick välja två filmer (ingen skräck - det får hon se på Elevhemmet) och jag passade på att hyra: "Flickan från ovan" som jag själv vill se. Ikväll ska jag försöka ta mig tid och titta på den om nu inte E vill se sin film inne i vardagsrummet.

Idag blev det till att liva upp på Monstret igen, jag är inte riktigt i form och har en mage som är lite upprörd idag, trots detta lyckades jag prestera 6km på 18min 58 Sek och det är jag nöjd med, trodde inte att jag skulle komma längre än 1-2km efter hur kroppen kändes. När jag var klar fick jag upp K på den också men han skulle så klart vara bättre än mig så han tutade på och gjorde 7,65km på 20 minuter men sen var han döende! Jag bara skrattade för mig själv, vill han köra på så be my guest, jag är iaf inte döende när jag är färdig utan det känns att jag har tränat och det känns bra.


Mirre har fått nog av kameran och springer iväg.

 

Nu ska jag se om jag hittar något att tugga på och sen ska jag passa på att läsa lite nu när E är och simmar i Timrå.  Jag ska även passa på att njuta av att vara "mörkhårig" för sista dagen på ett tag.

 

Vi ses när vi ses,

och hörs när vi hörs.


Kommentarer
Postat av: Carro

Vad rolig han är, Mirre. ;)



Tycker du gör det asbra som kör dina 6 km nästan varje dag! Själv så får jag nöja mig med någon långpromenad här o där. :P



Ska du färga håret till den färg jag tror du ska färga alltså? :D Fan vad spännande!!



Kramar!

2010-09-12 @ 17:30:33
Postat av: Anna

Nja, duktig och duktigt men jag gör något varje dag iaf :) Går jag och promenerar en längre promenad så ställer jag mig inte på monstret :)

2010-09-12 @ 19:57:59

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0