Weekend i Sundsvall del 2


Brudbuketten

Nu ska jag ta mig lite tid att skriva mer om Weekenden i Sundsvall. På Lördagen så var det dags för bröllop så vi åkte med taxi från hotellet till kyrkan som vi skulle vara i. När vi kom dit så möttes vi av folk med väldigt olika outfits, det var roligt att se och många hade verkligen klätt upp sig från topp till tå a la 50-tals style med tom håret ordnat och med hatt.

Akten inne i kyrkan var alldeles tillräckligt lång, de hade ordnat så en kille var där och sjöng: Curly Sue. Efter honom så kom en vän till dem (som tydligen var en jazz-sångerska som gett ut lite skivor) dit och sjöng Utan dina andetag. Jag kan erkänna att jag flera gånger under vigseln blev lite tårögd och allt jag kunde tänka på var: Tänk på mascaran Anna, du vill inte komma ut och se ut som han i The Crow.


Äntligen gifta efter 17år tillsammans - better late then never.

Sen gick vi ut och fick med oss en burk med såpbubblor som vi skulle blåsa, lite mer humant än att kasta ris som man faktiskt kan få i ögat eller nåt ;) Makarna fick där stå och posera och pussas om och om igen för att alla skulle hinna med att ta kort på dem. Jag hann fota bra mycket kort under hela kvällen, har 256 stycken liggandes på datorn men jag kan självklart inte dela med mig av alla till er.


Sötnosar

Sen fick vi promenera bort till en gammal skola där kvällens fest skulle hållas, som tur var så hade vi riktigt tur med vädret och det höll i sig hela dagen / kvällen. Där inne väntade en fördrink på oss och ost med kex, jag upptäckte där att jag har börjat tycka om brieost, jag har ALDRIG gillat det innan men den de hade här var riktigt mumsig och god (Fröken Anna börjar få dyra vanor). Fördrinken var riktigt mumsig med hallon i och jag vet inte vad resten var men det var den bästa som jag någonsin hade fått. Utöver att den smakade gott så gick den rätt upp i huvudet som tur var så var det inte bara för mig det hände ;) K's mormor stod och pratade med mig och C också sa hon: Var det alkohol i den där drinken, jag känner att det kopplar ganska dålig här uppe, också pekade hon på sitt huvud. Jag måste säga att deras mormor är urmysig och det får mig att sakna min mormor och farmor otroligt mycket.

Nom nom nom - underbar drink.



De hade ordnat så ett band kom dit och spelade 50-tals musik, de var riktigt riktigt duktiga och stämningen steg som tusan när de gick upp på scen och började spela. Från början vågade inte så många dansa men sen kom de igång rejält, den som ägde dansgolvet var dock ingen av de yngre utan det var H's pappa som dansade byxorna av alla andra. Gubben måste vara över 60 men han rörde sig som en 18åring, benen svängde och det var underbart att se. Jag tog bra många kort på honom där han stod och rockade loss.




Några få av alla dansbilder, här finns även lite outfits med, min stora favorit är tjejen med det röda bältet på bild nummer ett med en liten hatt på huvudet. Vem som är H's pappa är inte svårt att lista ut på bilderna ;) Jag dansade däremot inte, jag skyller på mina högklackade som jag hade på mig, man vill ju inte gå och bryta benet när man är på ett bröllop eller som för mig skulle ske: "Vika benet" när jag trampar snett! K var och fotade lite på dansgolvet men då kom hans syster och skulle dra in honom i dansen så då sprang han som en toka iväg.



Nu måste jag gå och äta lite frukost och försöka hinna träna lite så jag avslutar allt detta med en bild på brudparet när de står och smakar på sin tårta, deras miner säger allt. Förresten lillsyrran, får fröken Anna lägga upp en bild på dig i sin blogg när jag sitter och skriver (inte idag), har ett fint (eller flera fina) kort på dig som skulle passa bra så jag får visa din klockrena outfit!


Jag hoppas att alla får en trevlig helg o.s.v. Själv ska jag återhämta mig lite efter att ha smaskat i mig en SoL igår på Bittens och en annan mumsig drink med J och A. Hann även titta på Ice Age 3 som jag verkligen diggade, tack Buzzador för att ni gav mig chansen att få prova på Lovefilm i en månad så jag kom mig för att titta på den. Idag ska jag även hinna se Vampire Diaries och plocka lite bland gamla sängkläder/kläder som ska kastas för vi kommer få två garderober!!!!! lite snålt dock, hade velat ha en tredje så det fyller upp väggen (men man kan inte få allt här i världen).

*Springer iväg innan jag hinner ordbajsa lite till*



Kommentarer
Postat av: Linda

Jag kom oxå med i Buzzadors kampanj med lovefilm...har bla kollat på avatar, en riktigt bra film! Helt i min smak ;)

Kram! <3

Btw...riktigt fina bilder :D

2010-09-25 @ 12:29:34
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Carro

Så länge jag inte ser ut som ett mongo eller gör en konstig grimage på bilden så... :P

2010-09-25 @ 12:30:39
Postat av: Carro

Tror förresten inte E vill bli uppvisad dock. Räcker med en bild på mig också, tenderar att alltid se cp-störd ut på bild (speciellt när jag ler/skrattar) och då är det nog tillräckligt med en... ;)

2010-09-25 @ 12:44:01
Postat av: Anna

Ingen bild på Eric åker upp, kan ta en bild på dig när du står och ser nöjd ut med en kaffekopp :D

2010-09-25 @ 13:42:07
URL: http://myzsol.blogg.se/
Postat av: Anna

och flera bilder kan jag ju inte lägga upp på dig, då skulle folk kunna tro att du är min idol!

2010-09-25 @ 13:42:49
Postat av: Carro

Ja, den bilden blir bra den! :D



Hahaha, ja, det vore ju kanske lite udda, when you put it that way. :P

2010-09-25 @ 13:55:21
Postat av: ♥ FOTO ♥ Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Åh vad mysigt det ser ut! Härligt när vänner säger JAAAA till varandra! :D



Kram C

2010-09-25 @ 20:13:57
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0