25/9 - 2010

Då har man hunnit dona lite här hemma, jag har nu fyra sopsäckar ståendes i hallen tillsammans med en gammal korg och en trasig lampa som ska kastas. När jag tittade in i min garderob så insåg jag att jag nästan inte har några kläder alls att ha på mig, vilken konstig känsla, det är nästan så det ekar tomt. Just nu har jag två par jeans, 2 tränings byxor och två andra mjuka som jag använder. Tröjor är det inte heller gott om, några stycken och två skjortor, ack ack.. var ska detta sluta? Däremot hittade jag lite skor under rensningen, mina gamla stövlar som knappt är använda, förhoppningsvis kan jag ha dem snart igen, utöver dem hittade andra vinterskor och ett par högklackade!

Sängkläder och badlakan har jag kastat så in i bombens, har nästan inga handdukar kvar att använda så det kommer hamna på önskelistan inför julen. Jag har nog mer jag kan kasta men jag når inte hela vägen upp så jag får ta det vid ett annat tillfälle (när K hjälper mig att ta ner korgen). Det går nästan inte att beskriva hur befriande det känns att kasta saker, det känns som att flera ton har försvunnit från mina axlar idag, iof hade jag gått ner 1kg när jag ställde mig på vågen idag (fuskade, skulle eg vänta till imorgon)!

 

Jag glömde nästan, idag var jag "duktig" och tog mig en 8,06km tur på Monstret, det kändes faktiskt bra idag när jag var färdig. När jag tränade så passade jag på att slå två flugor i en smäll så jag ringde och pratade med farmor, hon var imponerad hur jag kunde träna och prata samtidigt, jag bara skrattade... hon tänkte inte på att jag är lite yngre än vad hon är ;)

Just tusan, jag köpte nya vinterskor här om dagen, det blev ett par svarta halvstövlar med lurv på insidan, riktigt mysiga och jag hoppas att de kommer hålla mig varm. De är kanske inte världens snyggaste, men det är funktionen som räknas. Det enda K sa om dem var att de ser ut som snowjoggings, haha.. de kanske gör det men de var ändå sköna! Nåjå, dags att gå och ringa Mamma och sen ska jag vila lite inför kvällens event.

 

Ps. Sängkläderna och mattan(orna) kom till oss under veckan, det blev riktigt ljust och fint i hallen. Ds.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0