27/9 - 2010


Min sol behöver verkligen få ny färg på sig, den fyller 11år i Feb (har jag för mig).

Idag är en sådan dag då man bara vill lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet och hoppas på att vakna upp till en bättre dag. Hela kroppen värker och jag känner att jag är långt ifrån bra. Jag måste verkligen bli bättre på att äta mina vitaminer, b12 åker ner till 99% men den andra rackaren kommer jag nästan aldrig ihåg, kanske att jag får bli som en pensionär och skaffa en dosett?!

Skulle logga in på det nya programmet för oss vikarier så att vi själv kan fylla i när vi är tillgängliga också se hur vi är uppbokad som från nätet, självklart fungerade inte lösenordet jag fick från kommunen. Jag ringde till chef nummer ett som inte kunde hjälpa mig också gav hon mig ett nummer till en annan kvinna, den kvinnan gav mig beskedet att vi var inte inlagda i systemet än och att det skulle ta minst 2 VECKOR! Va tusan, våra papper åkte in för över 3 veckor sedan!! Hon sa att jag kunde logga in från jobbet men att jag inte kan ändra något där utan bara kan se var jag är uppbokad men det vet jag ju redan, det är det man har en kalender till. Jaja, alltid ska något strula.

Har hunnit prata med min chef nummer två idag som gav mig den goda nyheten att antalet timmar jag jobbar för honom kommer öka varje månad med TVÅ hela timmar, bättre än ingenting;) Han pratade även om att jag skulle få papper till en utbildning om aspergers/autism och att det sedan skulle ordnas en träff i Nov för oss som jobbar för honom. Det kan bli roligt.

Hade egentligen planer på att prata med chef nummer tre också men hon får nog vänta i några dagar, har fått nog av att sitta och ringa till socialförvaltningen här i stan för en dag. Jag ska istället sitta och njuta av min lite sena frukost och sen blir det en tur på stan. Planen är att inhandla en julklapp till E:1 eftersom de andra tre är avklarade, funderar också på att gå och titta om jag hittar en vinterjacka, eller kanske att jag skulle vänta lite med det?!

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0