3/9 - 2010



Efter solsken kommer regn? Jag vet inte, har fortfarande en liten klump i magen som inte vill bort. Trots detta så kom jag mig ut två gånger igår och promenerade och håller på att planera inför imorgon då lite vänner ska komma förbi och dricka goda drinkar och sen gå på Bittens. Jag och K ska iväg en sväng på systemet när han har lunch, tänkte handla hem lite saker som är i Sol och han ska handla lite annat som är i lite drinkar som jag googlat tidigare, det är trevligt att ha hemma lite olika saker så man kan prova nya saker och inte bara håller sig till det gamla invanda.

Funderar på att köpa hem ett gåband eller kanske en cross-trainer, vet dock inte om jag kommer tycka att nummer två är roligt så länge så nummer ett kanske är att föredra, då behöver jag inte promenera ensam i mörkret utan kan hålla mig inomhus och göra något annat samtidigt. Det är ju ganska bra med ett gåband eftersom man brukar kunna vika ihop dem och sätta dem under sängen, inte som motionscykeln som tog upp hela lägenheten (kändes det som) och som jag inte ens nådde ner att cykla på.

Nu ska jag ta och börja städa lite, hade tänkt skippa det och låta K ordna det när jag är och jobbar några timmar ikväll, MEN jag fick en liten dust av snällhet så jag ska ordna det mesta själv, finns det något bättre än en ren lägenhet på Fredag när helgen ska börja? Ska ev. ta det lite lugnare med promenader idag, kanske bara ta en för mitt knä skriker när jag ställer mig upp.

Clean bitch, clean!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hoppas ni får det roligt imorgon!!! ^^



Kram kram!

2010-09-03 @ 14:52:13

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0