5/9 - 2010



Kvällen igår var riktigt rolig och drinkarna var goda (iaf de jag gjorde), här har ni en bild på "sol", låt er inte luras av glaset ;) Jag kan säga att den innehåller: Bacardi Razz, Mynta, Krossad Is, Limoncello, Sour Pineapple, 7-up, Lime och Rose's Lime. Jag kom inte på att jag skulle ta en bild förrän långt efter att den var gjord så större delen av isen hade hunnit smälta, MEN den smakade underbart!


H
och K kommer alltid på att de ska göra sina "suveräna drinkar" när de är fulla så igår fick vi självklart se mästerverken som jag mår illa av att bara titta på, snäll som jag är så delar jag med mig av bilder på dem! Jag kan säga med att det räcker att titta på de små varianterna av bilderna. K blandade även en mördargrogg till E och efter det ville ingen att han skulle blanda drinkar (konstigt värre).

Efter några timmar med drinkar gick hela gänget ut till krogen, K och H rantade iväg med vovven så de missade hela spelningen, jag, E, P och J däremot hann lyssna på "Niklas Eisen and The Moonshine Trio", det lät helt ok och publiken verkade vara med i svängarna. När K och H kom dit så gick K och hämtade en öl, sen vinglade han till bordet och berättade att han blivit erbjuden en trekant av en kvinna i baren, han hade dock tackat nej för att karln inte tyckte om Star Trek, hahaha.. vad kan man säga? :o K satt vid bordet i några minuter och sen skulle han gå iväg, när jag gick och letade efter honom såg jag honom vingla hemåt över gatan. Resten av oss höll dock igång hela kvällen tills krogen stängde och då gick vi hit en sväng. Jag och E hittade en mössa med Barba Stark på som vi provade! Har ett snyggt kort på E när hon har på sig den, men jag är snäll och kommer inte lägga upp bilden.

The Monster

I
dag slappt jag städa upp efter festen när jag vaknade, jag ordnade allt igår innan jag gick och la mig *så skönt*. När jag hade ätit brunch så lät jag maten sjunka undan och sen blev det 21 minuter på Crosstrainern, jag kände dock att jag startade på ett lite för tungt tempo efter kvällen innan så jag fick sänka lite. Men det blev iaf 5,5km och igår var det 6km på 20 så jag var inte riktigt i form alls. Målet är att köra 1 mil om dagen, men det får vi se hur det blir med, ska ta det långsamt i början och varva med en promenad om dagen, självklart inte lika långa promenader som innan men det kan vara skönt att komma ut lite också (när man har sällskap).

Nu planerar jag att ta det lugnt, jag ska inte göra många knop (tror jag). Till veckan vankas jobb och E kommer hit till helgen, full rulle med andra ord.

Vi ses när vi ses,
ta hand om er ♥

Kommentarer
Postat av: Carro

Alltså... Dem där drinkarna såg riktigt vidriga ut. :P Annars så lät det som en riktigt rolig fest, önskar man hade varit där! :D



Ha en fortsatt härlig söndag!!



Kram på er, Eric hälsar! :)

2010-09-05 @ 16:39:46
Postat av: Carro

P.S. Syftade då på de drinkar H och K hade gjort, din såg riktigt god ut. ;)

2010-09-05 @ 16:40:40
Postat av: Anna

Jag gör bara bra drinkar ;) Hälsa tillbaka.

2010-09-05 @ 16:56:27
Postat av: Anna

Jag gör bara bra drinkar ;) Hälsa tillbaka.

2010-09-05 @ 16:56:28

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0