6/9 - 2010



Jag saknar att vara ute och simma på kvällarna och att sen värma sig vid en brasa, som jag längtar till nästa sommar. Hösten och Vintern är iof bra på sitt sätt, nu går det mycket värmeljus hemma hos oss och jag sover så otroligt bra nu när det är mörkt ute.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag tvättade upp sängkläderna från renbäddningen igår också tog jag och körde 6km på Crosstrainern, det tog emot lite att göra det idag för jag känner av mina ben från igår men jag gjorde det och det kändes bra. Har satt mitt mål till 6km om dagen nu också ska jag försöka promenera lite på det, hur länge jag håller det är en annan femma.

Nu ska jag gå och förbereda allt som är kvar innan vi ska käka, varmrökt fläskfilé och rotfruktsgratäng står på menyn. Kommer bli mycket filé här hemma, de hade för 69kr/kg riktigt fina bitar så nu har vi lite mer än 1,5kg i frysen.. tänkte låta mamma och pappa ordna något gott av lite av det när de kommer hit.

It can't rain all the time..

Kommentarer
Postat av: Carro

Håller med att man sover mycket bättre nu när det börjar bli svalt ute. Hösten kan vara riktigt mysig! Älskar verkligen när man kommit efter att ha varit ute i höstens svala väder och värmer sig med en kopp te. Det är härligt det. =)



"It can't rain all the time"... Älskar du också filmen "The Crow"? ;)

2010-09-06 @ 19:44:12
Postat av: Anna

Japp, en av mina favoriter bland alla filmer man sett :)

2010-09-07 @ 13:08:55

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0