Just shoot me!


Jag fick en mustang!

Hur kul är det att vara sjuk? Inte så kul! Jag trodde verkligen att jag skulle klara mig, ack vad fel jag hade. Iof förklarar detta värken jag har haft i kroppen som inte kommer från träning, jag hoppas bara att denna skit försvinner fort! Jag har varken tid eller lust att vara sjuk, vanligt jobb och sen ledsagning till veckan, ska även hinna ringa två olika samtal till socialförvaltningen för att få ordnat ett lösenord till medvind (det jag fick fungerar inte) också prata med min tredje chef.


K's bil från bröllopet, den hette too fast eller något liknande.

Igår hade vi trevligt på dansen, det var riktigt livat och stämningen var på topp. Tänk om alla danser man varit på skulle ha en sån fart och fläkt och helt utan alkohol. Brukarna är riktigt duktiga på att ha roligt och skapa en stämning som man trivs i, de är så fria och lyckliga hela tiden. Tänk om man själv kunde vara så bekymmersfri som de är större delen av tiden, inte ett moln på deras himmel.

Idag är planen att ta det så lugnt som jag kan, monstret är förbjuden zoon nu i några dagar. Jag borde egentligen hurra, men nu när jag inte får så vill jag mer än någonsin. Reversed psychology på hög nivå mina vänner. Nåjå, jag har ett avsnitt av Vampire Diaries att titta på också Lost Girl.

*up and away*


Svärfars bil, jag fnissade när jag såg namnet de skrivit på den ;)

Kommentarer
Postat av: Carro

Näe! Du lyckades alltså att bli sjuk ändå!? Fy fan, trodde faktiskt också att du skulle klara dig när det gått så pass lång tid. Men det är när man som minst anar det som förkylningen slår till. Vet precis hur "kul" det är...



Krya på dig Kramar

2010-09-26 @ 13:52:44
Postat av: Anna

Jopp, snorar och känner mig allmänt risig i kroppen :S

2010-09-26 @ 14:52:45
Postat av: Nadja

Tack. =) Allt bra? =)

2010-09-26 @ 21:12:15
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0