4/9 - 2010



Titta ut genom mina fönster, vem kan säga nej till ett sådant väder? Det är som gjort för att promenera och eftersom Fröken Anna inte gjorde det igår efter jobbet så måste hon idag. Jag var helt färdig när jag kom in genom dörren och "gjorde helg", trots detta lyckades jag inte somna förrän efter kl 4.00.




Nu har vi nästan allt inför ikväll, det enda som fattas är mynta essens, Grenadin, Lime och lite 7-up och mjölk. Jag testade iskrossen igår och den gick alldeles utmärkt. Nästa tur på bolaget kommer innehålla Vanilj Vodka och Sour Apple, sen är jag nog färdig... eller kanske lite bacardi lemon också ;) Det enda negativa med den nya "baren" är att vi börjar få fullt i skåpet.



Denna lilla sötnosen kom med mig hem igår, tobaken som jag köpte till är nikotinfri så alla som inte feströker och vill prova kan testa ändå. Det var ett bra tag sedan jag provade en vattenpipa och vad jag kommer ihåg så luktade det riktigt gott. Jag och L brukade röka på den när hon hälsade på, doften av äpple och körsbär var helt ok i lägenheten. Däremot har jag nu handlat kol som man tänder direkt med en tändare så man slipper hålla på med spisen för att få den varm.



Som avslutning på detta svammel så kommer det en bild på Mirre som körde lite gymnastik nu på morgonen, självklart var han tvungen att sticka ut tungan också när han gjorde det. Jag försökte fånga en bild på Lova också men hon sprang som en toka och trodde hon skulle få mat när jag råkades rassla i en påse på vägen mot där hon var.

På med paltorna och ut på stan, ska titta på ett gåband eller en crosstrainer med K och sen ska jag se om jag hittar en bh till ze wedding, blir en utan axelband för första gången i mitt liv. Jag måste även hitta ett läppstift som är riktigt jävla rött också kommer mitt hår få bli svart till den stora dagen. Nej, ni kommer inte få se kort sen.

Laters all!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hoppas ni får det roligt ikväll som sagt! Önskar man hade kunnat varit där! :)



annars så skulle du ju kunna få låna lite av det läppstift som jag köpte inför bröllopet. Det är riktigt jävla knallrött! :P



Kram!

2010-09-04 @ 12:40:45
Postat av: Anna

Woohoo, då gör jag det o slipper slösa pengar på nåt skit jag inte kommer använda. Var o kollade på en BH ida, vet du vad sattyget går på? 700 jävla kronor!

2010-09-04 @ 14:47:12
Postat av: Carro

Ja, det tycker jag du ska göra. ;)



700 kr!? Fan va fittigt dyrt! Urk! Antar att det var på den där BH-affären som är i stan eller?

2010-09-04 @ 15:30:26
Postat av: Anna

Jo, det var ju på den... man måste nästan gå på en ordentlig affär om man vill ha en bra BH som sitter ordentligt.

2010-09-04 @ 18:11:06
Postat av: Anna

Skulle vara ganksa kul att höra karlarna klaga om de skulle måsta handla kalsonger som sitter bra runt kulorna, 700kr för ett par y-frontare.. hehe.

2010-09-04 @ 18:13:18
Postat av: Carro

Hahaha, ja du. Tänk om man levde i en sådan värld... ;)

2010-09-05 @ 10:28:54

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0