Weekend i Sundsvall del 1





Detta är ingången till rummet där jag och K spenderade en weekend. Det kändes konstigt att gå in på ett hotell och bo där, sist jag bodde på ett var 2001 när jag var på Kos, det är något speciellt med lukten på hotell, det är en välbekant doft som man inte glömmer om man har bott på ett. Det kändes exotiskt och annorlunda, det var nästan så att jag väntade mig att det skulle vara en stor strand utanför, palmer och paraplydrinkar överallt.




Badrummet vi fick var underbart, ett stort badkar som var otroligt skönt att ligga i, där spenderade vi mycket tid, så otroligt skönt att kunna slappna av. Tänk om man hade ett sådant badrum hemma?! Vi hade även en bastu som var underbar, det var så fruktansvärt skönt att sätta igång den och sen sitta där i värmen, man verkligen kände hur kroppen slappnade av och hur lugnet kom till kroppen.


Lite bilder över badrum och bastu <3




Vi fick även en säng som var helt ok, allt kändes så fräscht och mjukt. Mörkläggningsgardinerna som var i rummet ville jag ta med mig hem, jag älskar när det är svart där jag ska sova och där mina damer och herrar, där var det SVART!




F
rån sängen kunde man ligga och titta på TV, riktigt skönt på morgonen när man vaknde men var för trött för att gå ner direkt och äta frukost. På tal om frukost så hade de riktigt bra frukost på hotellet, massor att välja av och allt kändes fräscht. Tyvärr får jag ju inte plats med allt för mycket i magen men jag hann smaka på det som såg mest aptitretande ut ändå så jag var nöjd och glad. K däremot, han åt som att det inte var någon morgondag ;)



Vi hade ett litet vardagsrum också med två fotöljer och en soffa i, där satt vi och festade tillsammans med V, C och E. Den kvällen var riktigt trevlig och jag lyckades bli alldeles för berusad för mitt eget bästa. Jag hade dock lite att bevisa eftersom K sa till V i bilen när vi åkte mot Sundsvall att jag alltid dricker så ordentligt och inte blir lika berusad som alla andra, denna gången var det nog jag som var värst dock, men roligt hade jag ;).

När jag och V gick ut från hotellet för att gå ut på krogen så stötte vi på lite killar utanför, en av dem var så modig att han försökte stöta lite på mig och strödde lite komplimanger efter sig, jag sa dock att jag inte dejtar lammkött (han var 24!) och sen kom K ut och skrämde iväg pojkarna, synd för mig och V för vi hade nog haft riktigt roligt om vi hade hängt med dem på krogen.

När jag kom tillbaka till hotellet var jag ganska mycket uppe i varv så det tog bra länge innan jag somnade. På Lördagen gick jag och V på stan i Sundsvall, jag hittade lite kläder som jag ska ge till systers barn i julklapp också provade jag Sushi för första gången i mitt liv, fasiken vad vidrigt det var, jag försökte verkligen men det gick inte att äta! Jag gick till ett en restaurang (Italiensk) och köpte mig en god sallad istället.

Efter lunchen blev det dags att börja ordna sig inför bröllopet, på med klänningen, platta ut håret och göra en hästsvans, på med smink och en läppstift som var ett av de rödaste som jag har sett. V bokade en taxi åt oss så kl 14.30 åkte vi iväg till Selånger....

.. fortsättningen kommer vid ett annat tillfälle...

Kommentarer
Postat av: Carro

Ja, det var riktigt kul i helgen! Väldigt händelserik och rummen var riktigt nice. Speciellt badrummet. FAN VAD SKÖNT DET VAR ATT BASTA! :D

2010-09-21 @ 21:15:01
Postat av: V

ja tack för en trevlig kväll.. super nice

2010-09-22 @ 12:13:45
Postat av: ♥ FOTO ♥ Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Oj vad mysigt!! =)

Härligt att komma iväg lite också :D



Kram C

2010-09-25 @ 20:10:31
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0