10/4 - 2011



Sunday, bloody Sunday! Helgen har gått i ett rasande tempo, vem hade kunnat tro att den redan sjunger på den sista refrängen?

Fredagen var lugn, vi gjorde inte mycket under kvällen. Jag och J käkade lunch tillsammans och svamlade om både det ena och det andra och det tredje. Runt 19.00 kom E hem efter träningen och käkade, resten av kvällen slappade hon framför någon film och jag läste mest i brist på annat.

Lördagen var inte heller stressande, jag är inne på bok nummer sju nu (de jag fick av P har 3-4st olika böcker i varje) och det är underhållande, jag önskar att jag kunde läsa som en snigel, inte så snabbt m.a.o. Jag antar att man får glädjas så länge det varar. :)

Jag och J gjorde biffar till middag igår, de fick i sig stekta morötter med vitlök, riktigt smaskigt om jag får säga det själv. Vi var lite kreativa och gjorde klyftpotatis i ugnen med morötter och fetaost (sug på den du) som serverades med en gräddsås. När middagen var över så var vi relativt färdiga, efter lite kacklande återfann vi dock energin och gick iväg och hyrde filmer. J hittade en massa hon ville se så det blev 6 stycken!! Tillsammans såg vi RED.



Jag måste säga att jag verkligen gillade denna film, den var riktigt underhållande och det är aldrig helt fel när "gamla rävar" kommer tillbaka och gör en rulle tillsammans. Efter filmen var J trött och jag bestämde mig för att se en annan film som jag var tvungen att hyra som hade med en HAJ i sig, jag kan verkligen inte låta bli att hyra hajfilmer även om jag vet att de kommer vara kassa. Det är som ett beroende och jag verkligen m-å-s-t-e se dem också sitter jag och är livrädd hela filmen när de är i närheten av vatten. Hela natten har jag drömt om läskiga hajar som kommer upp genom golvet och försöker äta upp mig.

Idag är det iaf Söndag, jag och E har inte så mycket planer. Hon önskade sig pizza till middag, det kan hon la få och jag kommer äta rester - pizza är inte riktigt min grej nu för tiden, det smakar inte som det brukade och jag som var en sucker för kanterna får ju inte plats med dem som jag vill utan får äta sånt som innehåller lite annat än bara deg *suck*. Oj, jag lurades visst lite, jag och E ska titta på: "Mean Girls 2" idag, eller mot kvällen blir det nog, vi får se om den är något att se eller om det kommer vara en sån där: "Vad hette nu den där usla filmen vi såg...".

Nu ska jag titta på vampyrer, Vampire Diaries har äntligen börjat igen efter ett lååååångt uppehåll (känns iaf som att det var långt) så nu ska jag sitta och njuta av att se på Ian Somerhalder som inte är allt för motbjudande att se på!

Ciao!

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0