19/4 - 2011



Härligt att kroppen börjar lägga av i lagom tid till påsk, jag har just nu varken ork eller aptit, mat efter klockan funkar inte heller utan jag drar ut på det någon timme extra (Ja, jag vet att man inte ska göra det). Egentligen borde jag ha gått ut och promenerat lite, måste bara ladda mp3-spelaren och hitta energin, som det är nu skulle jag nog inte komma mycket längre än till knuten.

Jag är bortbjuden på Fredag till en vän som ska ha ett påskfirande, vi får se om jag är i form, tvivlar på det om det är som det är nu. Iof kommer det vara en massa folk där som jag inte känner så då är det alltid "motigt" att gå dit eftersom jag inte gillar att träffa folk jag inte känner. Jag tycker om att ha kontroll, jag avskyr oväntat besök och ogillar att träffa främlingar (även om de är vänner till mina vänner).

Nu ska jag nog försöka spela lite poker på fejjan och se hur det går, en kopp té kanske skulle vara att rekommendera så att jag iaf får i mig någon vätska idag. Jag hoppas att ni andra mår bättre där ute, bland allergier som kommer fram och annat skit som cirkulerar runt.

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vilken tokigt söt apa! :)



Glad påsk på dig :D

Kramis

2011-04-19 @ 22:10:46
URL: http://spindeltjejen.se

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0