28/4 - 2011

Idag har jag en sådan dag då jag är sjukt less på allt och alla, jag går och irriterar mig på allt och känner hur ilskan kokar under ytan hela tiden. K fick sig en rejäl utskällning eftersom han lämnat skorna vid dörren så att jag snubblade på dem när jag höll på att plocka i köket, hur jävla dum är man när man ställer skorna på ett sådant ställe? Det är inte så jävla svårt att ta dem till hallen eller sätta dem där INGEN någonsin GÅR! *Fräser*

Mitt i allt detta håller jag på att kolla upp om Valborg men som vanligt är alla borta då, antar att det blir samma sak som förra året och året innan det -''-, sitta hemma, inte göra något speciellt och sen sova.

Har suttit och rensat bland en massa papper och kort, hittade mina "Krya på dig" & "Grattis på 30års dagen" och de åkte snabbt i soporna, när jag tänker tillbaka på min födelsedag så inser jag att jag egentligen inte firade 30års dagen direkt, antar att jag får ta igen det firandet när vänner fyller 30 om de nu har "kalas" och bjuder dit folk och fä. Men när det kommer till kort och sånt så är min syster en höjdare på att göra sådana, jag skulle inte ens få till ett vettigt under pistolhot, tråkigt att hon var den enda i familjen som fick en "kreativ och konstnärlig" ådra. Undra vem hon ärvde den av för mamma kan inte ens rita en streckgubbe snyggt, om man nu kan göra en snygg sådan.

Nåjå, ska ta och bränna lite ilska på lägenheten nu, det är bara att ta fram dammsugarn, moppen och trasan och fortsätta.

Kommentarer
Postat av: Carro

Men vad ska allt folk uppe i Härnösand göra på valborg egentligen? Här i Uppsala är ju Valborg som en stor högtid, men tycker ju att folk där uppe borde vara pigga på att göra något såvida alla inte migrerar hit. XD Kramar

2011-04-28 @ 22:24:11

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0