... ... ...



Jag överlevde gympan idag, jag kände mig seg och var inte alls i form men det gick kanon! Jag måste däremot klaga lite för jösses vad kallt det är i bassängen, vi invaderade bebispoolen för att försöka bli lite varma efteråt och sen blev det en lååååång/varm dusch och bastun.

Efter träningen handlade vi lunch på Kochs, det blev rödspätta med potatis och sås, riktigt gott. När jag ätit så kom verkligheten ikapp mig och jag blev trött, det funkar bara till en viss gräns hur mycket man orkar utan bra sömn. Jag somnade som en stock och sov i över 2 timmar.

Jag missade ett arbetspass eftersom de ringde till mig när jag var och tränade, när jag sen ringde upp när jag var hemma så hade de tagit in en annan istället som inte varit där på år och dar. Mina arbetskamrater bestämde då att de kommer förvarna mig nästa gång så att jag kan hålla mig i närheten av en telefon, jag gillar verkligen inte det nya systemet som de har "tvingat" på oss.

Nog med gnäll, nu ska jag krypa ner i sängen, passade bara på att blogga när jag smaskade på min 88a och nu har jag en god halstablett i munnen så kvällen är räddad. Ta hand om er där ute.

Kommentarer
Postat av: Carro

Mmmm, vad gott med en 88:a! Måste nog ta o köpa en sådan längre fram här... :P



2011-04-12 @ 07:14:14

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0