.. .. ..

Snart kommer kvällen börja på allvar, främmande borde vara här vilken sekund som helst. Hela dagen har det snurrat runt olika röror till de bakade potatisarna, E sa att hon skulle ta med några olika men jag är nog mest intresserad av den jag skrev om tidigare idag d.v.s. fetaoströran, jag har verkligen dille på fetaost just nu.

På tal om dille så har nog min passion för biffar försvunnit nu, jag gjorde ju biffar på jobbet till middag idag och jag kände mig mess less när jag tittade på dem, annars brukar jag ju känna snålvattnet rinna när jag gör biffar. Nu är det bara att vänta och se vad min nästa "måste" ha blir, någon som vågar gissa?:)

Jag längtar verkligen till jag åker söderut igen, jag känner på mig att det kommer bli några trevliga dagar! Jag kommer rulla fram efter alla smoothisar som jag planerar att äta, om de nu har sådana i Kista för jag orkar då inte åka in till t-centralen varje dag för att få en very berry från naked juice bar! Under natten har jag hunnit drömma om olika scenarion i Stockholm, allt från ett riktigt uselt resultat i bowling till en galen utekväll med så bisarra saker att det krävs en Si/Fi film för att få ihop trådarna... för självklart är det många aliens på krogen (eller så kanske jag ser stockholmare som aliens? :o )

Nåjå, trevlig kväll på er Sötnosar, vem vet kanske vi hörs igen innan kvällen är över (har ju ordbajsat halva dagen).

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0